duminică, mai 31, 2020

Informație care toarnă gaz pe foc în cazul Caracal. Este absolut năucitor cum în contextul anchetei aflate în desfășurare, în ziua în care medicii au confirmat că rămășițele osoase găsite într-o pădure de lângă Caracal în mod cert nu aparțin Alexandrei Măceșanu, confirmându-se astfel scenariul unei a doua victime a ”monstrului din Caracal”, există activitate pe telefonul Luizei Melencu, adolescenta presupusă ucisă de același Gheorghe Dincă.

Citește și:

Se pare că telefonul Luizei Melencu, una dintre cele două victime ale lui Gheorghe Dincă, a fost folosit, miercuri noapte.

La ora 00.56, numărul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a ieşit din două grupuri în care se aflau colegii de la liceu.

Colegii fetei au sunat-o pe mama Luizei şi au anunţat-o că telefonul Luizei a fost activ, noaptea trecută, pe WhatsApp, iar contul a fost scos din grupuri.

Citește și:

Colegii au mai explicat că până noaptea trecută, contul de WhatsApp al Luizei nu mai fusese deschis de pe 14 aprilie 2019, dată la care Luiza Mihaela Melencu a dispărut fără urmă.

Informația a fost prezentată la postul Antena 3, în emisiunea Esențial.

Parteneri