Sari la conținut

Nicușor Dan a făcut anunțul așteptat de toată lumea: „Am făcut prima doză!”

Nicușor Dan a făcut anunțul așteptat de toată lumea: „Am făcut prima doză!”

Joi, 9 decembrie, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat că s-a vaccinat anti-covid. Din păcate, acesta nu va putea beneficia încă de certificatul verde, edilul confirmând că i-a fost administrată abia prima doză de vaccin anti-covid.

Nicușor Dan a făcut anunțul așteptat de toată lumea: „Am făcut prima doză!”

Întrebat dacă s-a vaccinat, Nicușor Dan a răpuns, potrivit Digi 24.

„Da, prima doză”.

Criticat pentru decizia de a amâna vaccinarea anti-covid, Nicuşor Dan a explicat de ce nu s-a vaccinat până acum. Acesta a precizat că, în ciuda faptului că au trecut mai mult de şase luni de când a trecut prin boală, pur și simplu nu a avut timp să o facă.

„Am trecut prin boală, da. Am explicat de ce nu m-am vaccinat. Am spus că mă voi vaccina după ce voi face nişte teste pe care nu am avut timp să le fac pentru că au fost lucruri mai importante. Primul test pozitiv la mine a fost undeva în aprilie. M-am declarat la DSP. Nu mi-am pus problema să obţin certificat verde. Eu mă duc la Primărie, stau acolo toată ziua şi plec. Nu mi s-a cerut certificat verde până acum”, declara în urmă cu ceva timp Nicuşor Dan.

Întrebat dacă ezitarea sa de a se vaccina nu ar putea să le creeze oamenilor o reticență în a se vaccina și ei la rândul lor, primarul a răspuns: „Oamenii nu-și aleg un primar care să le fie model, ci unul care să rezolve problema căldurii și apei calde, problema traficului, poluării aerului, mediului de afaceri, problema locurilor de muncă”.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: