Sari la conținut

Noi dezvăluiri despre incendiul de la Piatra Neamț. Procurorii au descoperit de la ce a pornit focul

Incendiu Piatra Neamț. Din ancheta procurorilor reiese că incendiul izbucnit la Spitalul Județean din Piatra Neamț a pornit de la o candelă aprinsă într-un salon cu aparate de oxigen din secția ATI, potrivit antena3. 

Potrivit sursei citate, raportul procurorilor urmează să fie trimis spre verificare unor experți în domeniul incendiilor.

Ancheta este condusă de procurorul Marius Iacob de la Parchetul General, cel care s-a ocupat în trecut de cercetările în cazul Colectiv sau incendiul de la Maternitatea Giuleşti.

15 persoane au murit

În seara zilei de 14 noiembrie 2020, în jurul orei 18,30, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a avut loc un incendiu care a afectat secţia de ATI unde erau internați pacienți conectați la aparate cu oxigen.

În incendiu au murit 10 persoane aflate în ATI, iar un medic anestezist a suferit arsuri grave. Alţi şase pacienţi internaţi au fost duşi la Spitalul Mobil de la Leţcani, 5 din ei murind ulterior.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.