marți, august 9, 2022

Noi poze încing atmosfera pe rețelele de socializare. Nu are doar voce, ci și creativitate maximă când vine vorba de incitat bărbații. Iată cum a mai pozat…

Loredana Groza a încins atmosfera din nou pe rețelele de socializare. Celebra solistă le-a oferit fanilor o serie de imagini spectaculoase. Aceasta este o fire excentrică și nonconformistă și adoră de cele mai multe ori să iasă din tipare mai ales în aparițiile din online.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

 

Mulți dintre cârcotași susțin și acum că exagerează cu filtrele și cu vestimentațiile deloc potrivite vârstei, dar fanii săi o iubesc pentru ceea ce este. Iată cum s-a lăsat surprinsă recent…

InstaStory de excepție …

Loredana Groza a postat o serie de poze incredibile. Este este una din cele mai iubite cântărețe de la noi și are o carieră impresionantă în spate.

De-a lungul anilor a știut cum să se reinventeze, a fost mereu în atenția publicului și i-a șocat nu de puține ori pe fani cu aparițiile sale.

Blondina i-a lăsat fără reacție pe cei care au fost pe fază și au urmărit recenta fotografie postată pe InstaStory, notează playtech.ro.

Te-ar mai interesa: Iodură de potasiu. Medicul Gabriel Diaconu, mesaj ...

Fosta jurată de la emisiunea ,,X Factor” s-a lăsat surprinsă într-un costum de baie minuscul în timp ce stătea cu spatele. Ea se afla cel mai probabil în vacanță, bucurându-se de valuri și de o ședință foto rapidă.

Cu siguranță internauții s-au uitat lung atunci când au văzut-o pe solistă într-o asemenea ipostază extrem de incitantă.

 

Și ceva mai „elaborat”

Pe lângă pozele „la minut”, Loredana a postat și ceva mai „elaborat”, aproape artistic. Artista arată foarte bine, are un corp de invidiat, o piele perfectă și un tonus excelent.

Te-ar mai interesa: Senzația de greață și durerea în partea superioară...

Chiar și așa…, gurile rele și extrem de cârcotașe îi critică și acum aparițiile sale mult prea sexy și nepotrivite vârstei ei.

Totuși, fanii săi o iubesc pentru felul aparte și pentru că nu ascultă de gura lumii. Și asta este, poate, cel mai important.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private