duminică, ianuarie 23, 2022

Noroc în dragoste? Ce zodii au cel mai mare succes pe TINDER?

Tinder – cea mai cunoscută și instalată aplicație de întâlniri la ora actuală. În timpul pandemiei, utilizatorii de Tinder au efectuat peste 3 miliarde de căutări în întrega lume într-o singură zi.

Plecând de la aceste date, cei de la Psychic World au realizat o cecetare în încercarea de a afla dacă există o legătură între semnele zodiacale și numărul de potriviri pe care utilizatorii le obțin pe Tinder.

Te-ar mai interesa: Simona Gheorghe internată de URGENȚĂ la spital: &#...

Sondajul a fost realizat pe 4100 de respondenți, utilizatori ai aplicației, fiecare dintre aceștia verificându-și compatibilitatea cu alte 1000 de persoane.

Ce rezultate au obținut?

  • Zodia cea mai norocoasă în dragoste este sub semnul Gemenilor, care a obținut un grad de compatibilitate de 84% din 1000 de oameni.
  • Pe locul doi, regăsim zodia Vărsătorului cu o compatibilitate de 79%.
  • Zodia cu cel mai puțin noroc în dragoste este Capricornul, care a înregistrat cel mai scăzut grad de compatibilitate pe Tinder – 41%.

Cele mai compatibile zodii pe Tinder

Conform sondajului, Gemenii sunt în capul listei. Acest lucru însă nu mai surprinde pe nimeni! Gemenii au capacitatea de a purta o conversație plăcută și în plus au o personalitate atrăgătoare.

Vărsătorii se remarcă prin biografiile lor ingenioase și printr-o personalitate excentrică, elemente suficiente pentru a atrage atenția oricui. Buni ascultători, capabili de conversații inteligente, nu este de mirare ca o simplă potrivire pe Tinder se poate transforma într-o întâlnire.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind suplimentele: Trei pastile car...

Cea de-a treia zodie cea mai căutată pe Tinder: Racii. Calzi prin natura firii se dovedesc niște parteneri minunați într-o relație pe termen lung. Nu este de mirare ca au un grad de compatibilitate de 74%.

Zodiile cele mai puțin norocoase în dragoste pe Tinder

Semnul zodiacal cu cele mai puține compatibilități este Capricornul. Recunoscut pentru predilecția spre viața profesională, capricornii nu au făcut o prioritate din a ieși la întâlniri. Ca drept dovadă,au obținut un scor de doar 41%.

Te-ar mai interesa: Grăsime viscerală: condimentul care stimulează met...

Următorul semn cel mai puțin norocos: Scorpionul. Procentul obținut este de 44%. Deși pot părea niște persoane foarte dure, sunt persoane pasionale, ideale pentru o relație pe termen lung.

Cei sub semnul Săgetătorului au obținut 48%, devenind al treilea cel mai puțin norocos în dragoste pe Tinder. Fiind prin fire călăori pasionați, i-au determinat pe cei din jur să se întrebe dacă chiar sunt serioși într-o relație.

Te-ar mai interesa: Omicron, gripă, alergii: cum poți face diferența d...

Semnul Zodiacal Compatibilitatea %
Gemeni 84%
Vărsător 79%
Rac 74%
Leu 70%
Pești 65%
Taur 61%
Berbec 58%
Balanță 56%
Fecioară 52%
Săgetător 48%
Scorpion 44%
Capricorn 41%

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private