Sari la conținut

Noroc în dragoste? Ce zodii au cel mai mare succes pe TINDER?

infidele

Noroc în dragoste? Ce zodii au cel mai mare succes pe TINDER?

Tinder – cea mai cunoscută și instalată aplicație de întâlniri la ora actuală. În timpul pandemiei, utilizatorii de Tinder au efectuat peste 3 miliarde de căutări în întrega lume într-o singură zi.

Plecând de la aceste date, cei de la Psychic World au realizat o cecetare în încercarea de a afla dacă există o legătură între semnele zodiacale și numărul de potriviri pe care utilizatorii le obțin pe Tinder.

Sondajul a fost realizat pe 4100 de respondenți, utilizatori ai aplicației, fiecare dintre aceștia verificându-și compatibilitatea cu alte 1000 de persoane.

Ce rezultate au obținut?

  • Zodia cea mai norocoasă în dragoste este sub semnul Gemenilor, care a obținut un grad de compatibilitate de 84% din 1000 de oameni.
  • Pe locul doi, regăsim zodia Vărsătorului cu o compatibilitate de 79%.
  • Zodia cu cel mai puțin noroc în dragoste este Capricornul, care a înregistrat cel mai scăzut grad de compatibilitate pe Tinder – 41%.

Cele mai compatibile zodii pe Tinder

Conform sondajului, Gemenii sunt în capul listei. Acest lucru însă nu mai surprinde pe nimeni! Gemenii au capacitatea de a purta o conversație plăcută și în plus au o personalitate atrăgătoare.

Vărsătorii se remarcă prin biografiile lor ingenioase și printr-o personalitate excentrică, elemente suficiente pentru a atrage atenția oricui. Buni ascultători, capabili de conversații inteligente, nu este de mirare ca o simplă potrivire pe Tinder se poate transforma într-o întâlnire.

Citeste si:

Cea de-a treia zodie cea mai căutată pe Tinder: Racii. Calzi prin natura firii se dovedesc niște parteneri minunați într-o relație pe termen lung. Nu este de mirare ca au un grad de compatibilitate de 74%.

Zodiile cele mai puțin norocoase în dragoste pe Tinder

Semnul zodiacal cu cele mai puține compatibilități este Capricornul. Recunoscut pentru predilecția spre viața profesională, capricornii nu au făcut o prioritate din a ieși la întâlniri. Ca drept dovadă,au obținut un scor de doar 41%.

Următorul semn cel mai puțin norocos: Scorpionul. Procentul obținut este de 44%. Deși pot părea niște persoane foarte dure, sunt persoane pasionale, ideale pentru o relație pe termen lung.

Cei sub semnul Săgetătorului au obținut 48%, devenind al treilea cel mai puțin norocos în dragoste pe Tinder. Fiind prin fire călăori pasionați, i-au determinat pe cei din jur să se întrebe dacă chiar sunt serioși într-o relație.

Semnul Zodiacal Compatibilitatea %
Gemeni 84%
Vărsător 79%
Rac 74%
Leu 70%
Pești 65%
Taur 61%
Berbec 58%
Balanță 56%
Fecioară 52%
Săgetător 48%
Scorpion 44%
Capricorn 41%

 

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.