Sari la conținut

O nouă înșelăciune ia amploare în România! Iată cum a fost convinsă o femeie să dea mii de lei unor falși medici! Incredibil care a fost motivul

O femeie a renunțat la o sumă importantă de bani după ce niște medici falși au convins-o că fiul ei a fost implicat într-un accident. Banii urmau să acopere costurile îngrijirilor medicale.

Femeia, care locuiește în Vălenii de Munte, a fost convinsă de mai multe persoane să plătească mii de lei pentru îngrijirea fiului, care a fost implicat într-un accident. Acesta a fost motivul invocat de falșii medici care au solicitat banii. În realitate, fiul femeii nu a fost implicat în niciun eveniment tragic.

Nouă metodă de înșelăciune în România

Persoanele care au săvârșit fapta se dădeau drept angajați ai unui spital, potrivit unui comunicat transmis luni, 31 ianuarie, de Poliția Română.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, în Orașul Vălenii de Munte. Femeia a fost sunată de indivizii care i-au spus că fiul său este la spital.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte pun în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în județele Prahova și Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., o femeie, din Orașul Vălenii de Munte, ar fi fost contactată telefonic de persoane, care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanții unui spital, iar fiul acesteia ar fi suferit un accident rutier grav și i-ar fi solicitat și obținut de la aceasta 21.000 de lei și 1.400 de euro, în vederea acoperirii unor costuri medicale”, potrivit unui comunicat transmis de IGPR.

Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești, a mai precizat poliția.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel