luni, iunie 27, 2022

A murit după operația de amigdale. Gelycy Correia, Miss Brazilia 2018, a murit la 27 de ani în urma unor complicații suferite după o operație de scoatere a amigdalelor.

Tânăra s-a stins din viață luni, într-o clinică privată. Gleycy Correia s-a stins în urma unei hemoragii interne și a unui stop cardiac suferite după o operație banală de scoatere a amigdalelor. Tânăra a stat în comă două luni, după ce a făcut infarct în luna aprilie, scrie dailymail.co.uk.

Te-ar mai interesa: Durerea în această zonă a abdomenului, un posibil ...

Un posibil malpraxis

Preotul familiei a spus: „A fost operată pentru scoaterea amigdalelor și după cinci zile acasa i s-a declanșat o hemoragie. A mers la Unimed și a intrat în stop cardiac pe 4 aprilie și de atunci a fost în comă, fără vreo activitate neurologică. Astăzi a murit”.

Pastorul Jak Abreu, care cunoaște familia, a scris pe rețelele sociale că rudele tinereri cred că ar fi vorba de un malpraxis.

„Dumnezeu a ales această zi pentru a ne lua prințesa. Știm că i se va duce dorul, dar acum ea va lumina cerul cu zâmbetul ei. Pentru toți cei care s-au rugat, vă mulțumesc mult. Fie ca Domnul să răsplătească fiecare credincios cu iubire. Și-a îndeplinit scopul și a lăsat iubire drept moștenire”, a scris acesta.

Te-ar mai interesa: Detoxifiere. Ce reguli ar trebui sa respecti? Sfat...

Gleycy Correia a fost încoronată Miss Brazilia în 2018. De asemenea, era un antreprenor specializat în terapie cu laser și machiaj permanent.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private