luni, iulie 4, 2022

Ozana Barabancea a făcut furori cu ultimul set de poze pe care l-a prezentat fanilor săi.

Din ce în ce mai suplă, mai încrezătoare, mai optimistă și mai recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările, așa cum nu contenește să declare pe pagina personală de Facebook, artista s-a pozat sub luminile de sărbătoare care au împodobit capitala, în mijlocul bulevardului Magheru, chiar pe carosabil.

Te-ar mai interesa: Părintele Constantin Necula, mesaj pentru părinți:...

Diva a susținut și un concert de sezon, în aer liber, alături de Corul Operei Naționale București.

Cu fiecare zi, pare că întinerește și își molipsește fanii cu incredibila poftă de viață.

Ozana Barabancea a recunoscut într-un interviu că, în urma intervenției de micșorare a stomacului, este obligată să țină un regim strict, altfel i se face rău.

„De vreo trei ori mi s-a făcut rău, pentru că nu am fost cuminte și sunt obligată să am trei mese pe zi, fără ciuguleli, la un interval de cinci ore între mese. Nu există gustări, există multă apă și eventual, lichide fără zahăr. Mănânc cam 100 de grame pe masă, mănânc și mestec mult. Acum am venit de la doamna doctor nutriționist. Am mâncat ceapă, vinete cu maioneză și mi s-a făcut rău. Iar acum am mâncat murături. Am sărit peste masă și am mâncat la ora 03.00. Am avut arsuri, dureri, mi s-au răcit mâinile și picioarele. M-am panicat, că așa de rău nu-mi fusese până atunci. Am scos răul din mine și am adormit într-o rână, că nu puteam sta întinsă. În primul an trebuie să fiu atentă, apoi se formează un reflex. Nu mai am starea de foame, poftele degeaba le am că-mi impun mental”.

Te-ar mai interesa: Vești despre românca ucisă de un rechin. MAE: Se a...

Foto: Ozana Barabancea Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private