sâmbătă, iulie 24, 2021

Ozana Barabancea a făcut furori cu ultimul set de poze pe care l-a prezentat fanilor săi.

Din ce în ce mai suplă, mai încrezătoare, mai optimistă și mai recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările,

așa cum nu contenește să declare pe pagina personală de Facebook, artista s-a pozat sub luminile de sărbătoare care au împodobit capitala, în mijlocul bulevardului Magheru, chiar pe carosabil.

Diva a susținut și un concert de sezon, în aer liber, alături de Corul Operei Naționale București.

Cu fiecare zi, pare că întinerește și își molipsește fanii cu incredibila poftă de viață.

Ozana Barabancea a recunoscut într-un interviu că, în urma intervenției de micșorare a stomacului, este obligată să țină un regim strict, altfel i se face rău.

„De vreo trei ori mi s-a făcut rău,

pentru că nu am fost cuminte și sunt obligată să am trei mese pe zi, fără ciuguleli, la un interval de cinci ore între mese. Nu există gustări, există multă apă și eventual, lichide fără zahăr. Mănânc cam 100 de grame pe masă, mănânc și mestec mult. Acum am venit de la doamna doctor nutriționist. Am mâncat ceapă, vinete cu maioneză și mi s-a făcut rău. Iar acum am mâncat murături. Am sărit peste masă și am mâncat la ora 03.00. Am avut arsuri, dureri, mi s-au răcit mâinile și picioarele. M-am panicat, că așa de rău nu-mi fusese până atunci. Am scos răul din mine și am adormit într-o rână, că nu

puteam sta întinsă. În primul an trebuie să fiu atentă, apoi se formează un reflex. Nu mai am starea de foame, poftele degeaba le am că-mi impun mental”.

Foto: Ozana Barabancea Facebook

Ultimele stiri

Parteneri