Sari la conținut

Panică la nivel înalt! A leșinat chiar în timpul ședinței de Guvern și a fost luat cu Salvarea, după ce a primit îngrijiri de la Alexandru Rafila

Panică la nivel înalt! A leșinat chiar în timpul ședinței de Guvern și a fost luat cu Salvarea, după ce a primit îngrijiri de la Alexandru Rafila.

Miercuri, 3 august, Cristian Vasilcoiu, secretarul de stat în Ministerul Muncii, a leşinat în timpul şedinţei de Guvern.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior

Panică la nivel înalt! A leșinat chiar în timpul ședinței de Guvern și a fost luat cu Salvarea

Cel care i-a acordat primul ajutor a fost chiar ministrul Rafila i-a acordat primul ajutor, pâna când acesta a fost preluat de medicii de pe salvare.

După momentele de panică din timpul ședinței de Guvern, Cristian Vasilcoiu a fost transportat la spital, unde a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

„Dragi prieteni și colegi,

Unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș.

Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare”, a transmis Cristian Vasilcoiu pe Faceook.

Vasilcoiu a anunțat că se întoarce luni la muncă

Secretarul de stat Cristian Vasilcoiu a precizat că are „putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor”.

„Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent. Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a încheiat secretarul de stat.

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu este secretar de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS), din 30 decembrie 2021. Acesta este un apropiat al cuplului Lia Olguţa Vasilescu-Claudiu Manda. Anterior, PSD-istul a ocupat funcţia de director de cabinet al ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.