sâmbătă, decembrie 10, 2022

Încoronarea regelui Charles al III-lea este la doar câteva luni distanță și pentru ca moștenirea monarhiei din Regatul Unit să continue, el ar plănui o strategie care să urmărească în principal să facă istorie odată cu domnia sa. Despre ce e vorba? Vă spunem imediat.

Când va avea loc încoronarea regelui ?

Încoronarea Regelui Charles este programată să aibă loc anul viitor, la doar câteva luni după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2023 iar costul aproximativ al ceremoniei este de aproximativ 100 de milioane de lire sterline, mult mai scump decât cheltuielile care au fost implicate la încoronarea mamei regelui.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Schimbările bruște de regim dezechilibr...


Strategia Regelui Charles

Regele este extrem de preocupat atunci când vine vorba de planificarea strategiei care îi va face domnia să intre în istorie, dovadă în acest sens este planul pe care l-ar fi dezvoltat pentru următoarele luni.

Monarhul vrea să se arate lumii ca noul rege al Regatului Unit și pentru aceasta va stabili legături strânse cu liderii naționali și mondiali.

Potrivit diverselor surse, regele ar urma să plănuiască un tur de cel puțin 2 ani în care să viziteze zeci de regiuni care înglobează și domnia sa, precum și cele în care nu există monarhie. Deși, când era Prinț de Wales, a vizitat deja majoritatea locurilor în care acum este rege, aceasta ar fi prima vizită oficială cu titlul său nobiliar.

Te-ar mai interesa: Băutura care crește riscul de demență. Mulți român...

Deși nu există încă o dată pentru începerea acestei operațiuni, este de așteptat să fie după încoronarea sa.

Turnee pentru Kate Middleton și Prințul William

Prințul William și Kate Middleton au plecat în scurte turnee, dar nu toate au mers atât de bine. În cea mai recentă vizită în Irlanda de Nord, Prințesa de Wales a fost insultată de o femeie care i-a reproșat că „Irlanda este a irlandezilor”.

Momentul penibil a fost surprins de cei prezenți, care au evidențiat atitudinea lui Kate, care a zâmbit și nu s-a descurcat destul de bine în fața acestei provocări.

Te-ar mai interesa: Nu-ți mai vopsi părul. Medic: Risc mare de a dezvo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private