marți, august 16, 2022

Politician român, avertisment șocant: La iarnă, unii români o să moară. Unii de FRIG, alții că nu mai au bani de TRATAMENTE

Mihai Tudose, fost premier, se așteaptă la cel mai negru scenariu pentru mulți dintre români. Europarlamentarul crede că pentru români, sărăcia va ajunge ca un cuțit la os, pe final de an.

Fostul premier PSD Mihai Tudose a prezentat unul dintre cele mai negre scenarii privind viața românilor, în viitorul apropiat.

Te-ar mai interesa: Dispare unul dintre cele mai importante lanțuri de...

Politician român: La iarnă, unii români o să moară. Unii de FRIG, alții că nu mai au bani de TRATAMENTE

Europarlamentarul a lansat noi atacuri la adresa ministrului de la Energie, Virgil Popescu.

„Unele investiții întorc banii în economie după un anumit timp. O investiție în agricultură întoarce banii după șase luni, poate cjiar mai repede. O investiție într-o autostradă se face simțită într-o economie cam în 5-6 ani. Trebuie să le facem și pe acelea, dar hai să vedem cum facem să apuce românii în ciață acea autostradă, acea șosea, acel spital.

Pentru că, între timp, o parte dintre români o să moară, pur și simplu. Unii de frig, unii pentru că nu-și vor mai permite tratamentele corespunzătoare.

Te-ar mai interesa: Andreea Antonescu, însărcinată pentru a doua oară!...

Declarațiile de genul celor ale Ministerului Energiei, în cascadă, că o să mai stingem un bec, că nu avem curent, agentii economici să se descurce mai puțin gaz, nu sunt de natură să încurajeze investiții în economie”, a declarat Mihai Tudose, potrivit România TV.

„Domnul Cîțu a spus că românii câștigă 3.500 de euro pe lună și că sunt fericiți. În lumea reală, inflația înseamnă sărăcirea populației”, a subliniat fostul premier.

Te-ar mai interesa: Băutura care topește grăsimea în somn. Se bea obli...

Mihai Tudose – PSnews

Criza din România nu e identică cu cea din Europa

Mihai Tudose consideră că Virgil Popescu este o bombă cu ceas pentru independența energetică a României.

„Se spune că nu poate fi vorba despre raționalizarea gazelor la iarnă. Ieri, ministrul Energiei a spus că s-ar putea să avem niște probleme cu energia la agenții economici. Nu mai înțeleg nimic. În fapt, nu putem spune că această criză din România e identică cu cea din Europa.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit...

Nu sunt două-trei țări identice în Europa. La noi pot fi temperaturi de -20 – -30 de grade la iarnă. La Bruxelles sunt -2. În Grecia, Italia, Spania, cel puțin 2/3 (n.r. – din țară) au climă mediteraneană, unde nu e iarnă.

Nu putem să vorbim că toată Europa e la fel. Decarbonizarea nu se poate face instant. Ei (n.r. – unele țări din vest) nici nu au cărbune. Ei renunță pentru că nu au nevoile pe care le avem noi. România poate avea independență energetică. De ce s-a redus producerea de gaze?! Întrebați-l pe ministrul Energiei! Putem avea tot ce ne trebuie, noi.

Te-ar mai interesa: Glaucom și ochi uscați: simptome. Legătura SURPRIN...

Haideți să avem ce trebuie pentru noi, iar potențial avem”, a mai transmis fostul prim-ministru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private