sâmbătă, iulie 4, 2020

Pomul de Crăciun poate lua foc ușor, dacă nu avem grijă la anumiți pași. Cum evităm izbucnirea unui incendiu, mai ales că pomul poate fi inflamabil.

E indicat să nu alegem unul uscat, la rădăcină să îi punem apă și să pulverizăm apă cu atomizorul din când în când. Priza în care se află instalațiile de Crăciun nu trebuie supraîncărcate. Nu folosiți prelungitoare ieftine sau improvizate, pagubele vor fi mult mai mari în cazul unui incendiu!

Citește și:

Aveți grijă ce instalație de luminițe puneți în pom, și ea trebuie să fie de calitate.

Radiatoarele pot fi o problemă serioasă în apropierea Crăciunului. Atenție sporită la toate sursele de foc! Trebuie să luați în calcul tot ce se află în raza bradului de sărbători, nu aprindeți lumânări și dacă o faceți, nu le lăsați niciodată nesupravegheate.

Atenție dublă dacă aveți animale de casă sau bebeluși, la cine ar putea dărâma pomul, lângă o sursă de foc sau căldură.

Citește și:

Paza bună trece primejdia rea! Luați în calcul toate riscurile, pentru a nu transforma Crăciunul de poveste într-un coșmar.

Nu apelați la meșteri autodidacți, ci doar la specialiști certificați, nu improvizați, siguranța și viața sunt mult mai importante!

Și cel mai important, ideal ar fi ca încet, încet, să ne achiziționăm brad artificial. Economia de bani va fi evidentă, te simți bine că nu mai contribui la tăierea pomilor, iar mult trâmbițatul miros de brad este supraevaluat. Bradul miroase doar în camere foarte reci și pentru un timp scurt. Rezolvăm problema mirosurilor cu uleiul esențial de brad. Așadar, să fim mult mai sensibili cu planeta noastră și să îi facem și noi cadoul de a nu mai cere brazi de Crăciun.

Parteneri