duminică, februarie 5, 2023

Profesorul Vlad Ciurea a fost întrebat în cadrul unei emisiuni cât de sănătos este consumul de slănină cu ceapă. Iată răsăunsul neurochirurgului.

„Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie. Acele prime elemente se implementează în celule noastre și cer”, spune Prof. dr. Vlad Ciurea.

„Degeaba ardeleanului eu îi duc pe masă cele mai formidabile feluri de pește, de fructe de mare, că ardeleanul zice: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!”

Te-ar mai interesa: Cel mai puternic tonic și depurativ natural pentru...

Nu poți, pentru că schimbi structura. Este foarte greu, mai trebuie o generație ca să ne educăm, iar noi de aici mâncăm într-un anumit fel. E foarte greu să schimbi alimentația. În primul rând, alimentația sănătoasă pe care o știm și o credem este alimentația pe care o cere organismul și suntem, mai mult sau mai puțin, sclavii acestei alimentații.

Răspunsul este: un echilibru. Să știm ce ne face rău! Tuturor ne place slana cu ceapă. Tuturor! Dar totul cu măsură! Acesta este răspunsul, să ții lucrurile în echilibru! Și să știi clar, că și vârsta contează, că la o anumită vârstă arzi mai mult, la alta mai puțin”, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

Profesorul Vlad Ciurea a vorbit în nenumărate rânduri despre alimentele care fac rău creierul. Există un produs care ocupă primul loc pe această listă!

Potrivit Antena 3, neurochirurgul Vlad Ciurea spune că a folosit ani de zile zahăr şi l-a eliminat treptat. Profesorul a declarat că în general foloseşte miere şi îşi ia aportul de zahăr din fructe.

„Toate aceste glucide în formă excesivă nu fac bine celulei nervoase”, a avertizat Vlad Ciurea, adăugând că şi sarea excesivă dăunează.

Te-ar mai interesa: Cea mai sănătoasă dietă din lume. Prelungește viaț...


Vlad Ciurea: Zahărul, alimentul pe care să nu-l consumi niciodată!

„Toate tocăturile, eu vorbesc de creier nu de burtică, burtica e foarte fericită, toate tocăturile fac rău. Toți cârnații ăia grași și așa mai departe. Toate sarmalele chiar. (…) Tot sângele se duce în abdomen, acolo începe o digestie grea de tot”, a mai spus Alexandru Vlad Ciurea la Sinteza Zilei.

Ce adaugă profesorul Ciurea în cafea

Profesorul Vlad Ciurea subliniază că zahărul rafinat este extrem de toxic și a dezvăluit cum își îndulcește cafeaua în fiecare dimineață.

Te-ar mai interesa: Postul intermitent: 10 beneficii uluitoare pentru ...

”Zahărul este un toxic. Zahărul adevărat, ăsta super, super rafinat, este toxic. Am încercat și eu cu stevia, nu mi-a plăcut.

Acum am găsit aceste pliculețe cu zahăr verde. Sau dacă fac cafea, până mă pregătesc, cafeaua se răcește, pentru că nu ai voie în cafea fierbinte, și pun miere. Mierea este miere”, a explicat medicul Vlad Ciurea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private