Sari la conținut

Prof. Valentin Stan: Datele arată că din internările recente pentru virus, din 55 de pacienți, o persoană a fost nevaccinată! Acesta ne spune și de ce nu se vaccinează cei din afară. Declaratii uimitoare!

În cadrul unui interviu incendiar la Marius Tucă Show, academicianul Valentin Stan, a prezentat o altă perspectivă a pandemiei, aducând acuze grave la adresa Guvernului.

Marele academician susține că un lucru banal cum ar fi testarea oamenilor, ce ar fi imperios necesar într-o astfel de situație, nu este susținut de Guvern. Din acest aspect, el trage concluzia sumbră că Guvernul își dorește ca oamenii să moară prin spitale.

Valentin Stan: „Care nu investește în sănătatea oamenilor și cei care mor în spitalele noastre, mor pentru că asta e grija guvernului. Știm că nu există testare gratuită în spitale. În momentul în care vezi așa ceva îți pui întrebarea , cum e cu vaccinarea asta? Vezi băieții ăștia din vest, nu prea se vaccinează . Știi de ce? Îi prostești mai greu pentru că sunt obișnuiți cu cei care mint. Ăștia nu prea pun botul”

Valentin Stan a comentat și aspectul adaptării vaccinului la noile mutații apărute, cu precădere varianta Omicron.

Valentin Stan: „Adaptăm vaccinurile la o nouă variantă, dar nu înainte să consumăm ce s-a dat pe piață. Poți să lași miliardele în ploaie? Nu poți! Valentin Stan: Nu există grija față de poporul român fără testare gratuită, fără tratament. Statul român nu a livrat 2 componente esențiale, fără de care nu poți gestiona testarea gratuită”

Nici coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, nu a scăpat de sub lupa profesorului Stan. Potrivit profesorului academician, dintre persoanele internate în spital la ora actuală, majoritatea sunt vaccinați. În acest context, cum de se susține că vaccinații nu transmit virusul?

Valentin Stan: „Gheorghiță ne învață că vaccinații răspândesc virusul mai puțin. Unde a învățat treaba asta cu știință ? Deci vaccinații nu transmit. Datele astea arată că din internările recente pentru virus, din 55 de pacienți, o persoană a fost nevaccinată”

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: