Tenul lipsit de strălucire, îmbătrânit și epuizat după vara toridă are nevoie de regenerare avansată. Iată care sunt cele mai bune soluții, recomandate de specialiști (P)

Tenul lipsit de strălucire, îmbătrânit și epuizat după vara toridă are nevoie de regenerare avansată. Iată care sunt cele mai bune soluții, recomandate de specialiști (P)
Tenul lipsit de strălucire, îmbătrânit și epuizat după vara toridă are nevoie de regenerare avansată. Iată care sunt cele mai bune soluții, recomandate de specialiști (P)

Pure Salon – Tratamente faciale pentru sezonul rece

Vara a trecut și constatăm că tenul nostru are un aspect lipsit de strălucire, cu imperfecțiuni. Factorul principal îl reprezintă expunerea la soare pe perioada verii care a determinat apariția de pete pigmentare, linii și riduri fine, aspectul tern și îmbătrânit al tenului și accentuarea leziunilor acneice.

Vestea bună este că odată cu venirea toamnei putem realiza tratamente faciale pentru o regenerare avansată, fără a risca efectele nocive ale razelor ultraviolete.

Cele mai eficiente tratamente pe care le recomandăm în sezonul rece sunt:

  • Microdermoabraziunea

Tratamentul are un efect de curățare și exfoliere a pielii în profunzime, fiind îndepărtate impuritățile și celulele moarte de la primul nivel de suprafață al pielii.  Tot acest proces de exfoliere favorizează absorbției produselor dermato-cosmeticele în piele astfel că, prin aplicarea unor seruri concentrate de acid hialuronic, multivitamine, ser antiacneic sau colagen și elastină, tenul nostru este hrănit și tratat în profunzime. Totodată,microdermoabraziunea stimulează și producerea de colagen, prin simplul fapt că procesul declanșează crearea de celule noi și sănătoase la nivelul pielii.

  • Peelingul chimic

Pentru o exfoliere mult mai profundă la nivelul tenului se recomandă peeling-ul cu substanțe active AHA (acid glicolic, acid lactic, acid mandelic), PHA și acizi extrași din fructe.

Vom elimina din start preconcepția că peelingul chimic îți va arde pielea, lăsând-o roșie și iritată. Cu excepția cazului în care optezi pentru un peeling extrem de agresiv, această preconcepție este departe de a fi adevarată.

Rezultatele acestui tratament:

  • Îmbunătățirea aspectului pielii: iluminare, netezire, uniformizarea nuanței tenului.
  • Eliminarea petelor pigmentare, urmelor de acnee
  • Normalizarea pH-ul și secreției glandelor sebacee
  • Tratarea acneei
  • Diminuarea ridurilor, oferirea unui plus de fermitate și elasticitate tenului datorită creșterii sintezei de colagen
  • Activarea funcțiilor de protecție și regenerare ale pielii datorită efectului acizilor

 

  • Mezoterapia prin microneedling cu Messopen

Acest tratament de ultimă generație este destinat reîmprospătării și reînnoirii pielii prin crearea unor micro-canale ce permit pătrunderea în profunzime a substanțelor active din ingredientele cosmetice, ceea ce amplifică rezultatele obținute.

De aici rezultă efectele benefice în atenuarea ridurilor fine, un tonus sporit al pielii, ameliorarea porilor dilatați, estomparea cicatricilor de orice fel, un plus de luminozitate și atenuarea petelor pigmentare.

Mezoterapia cu Messopen acționează prin efectuarea a mii de micro-înțepături la nivelul pielii favorizând pătrunderea substanțelor active în derm pentru a stimula producerea de colagen propriu și restructurarea pielii. Viteza de 18.000 bătăi/minut reduce disconfortul din timpul tratamentului și ajută la absorbția acizilor și a peptidelor pentru un rezultat final spectaculos.

Pentru a vedea care tratament ți se potrivește cel mai bine poți stabili o întâlnire cu specialiștii noștri la PURE Salon.

15 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox