Sari la conținut

Putin devine din ce în ce mai VIOLENT. Olena Zelenska se teme pentru soţul ei

Olena Zelenska se teme pentru siguranţa soţului ei, Vladimir Zelenski. Prima doamnă a Ucrainei dă vina pe Occident pentru că i-a permis preşedintelui rus, Vladimir Putin, să devină violent.

Într-o corespondenţă scrisă pentru ABC News, Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, spune că se teme pentru viața soțului său.

„Ca orice femeie din Ucraina, acum mă tem pentru soţul meu”, a declarat Olena Zelenska.

Soţia preşedintelui ucrainean a declarat că îşi sună soţul în fiecare dimineaţă, dar numai după ce se roagă pentru bunăstarea lui. Ea a mai spus că ştie că soţul ei, cu care este căsătorită de 18 ani, este puternic şi capabil să apere ţara pe care o iubeşte.

Putin devine din ce în ce mai VIOLENT. Olena Zelenska se teme pentru soţul ei

Prima doamnă a calificat atacul Rusiei asupra Ucrainei drept un „genocid”, scriind despre loviturile asupra unor obiective civile, inclusiv o maternitate din oraşul Mariupol. De asemenea, ea le-a cerut femeilor din America „să sprijine femeile şi copiii ucraineni care au scăpat din război şi care caută un adăpost în ţara voastră”.

Citeste si:

Rămânând pe acceaşi lungime de undă cu soţul ei, prima doamnă a Ucrainei a pledat pe lângă NATO să pună capăt atacurilor aeriene ruseşti şi ”să ne închidă cerul”.

NATO a rezistat să desfăşoare sprijin aerian de teamă să nu declanşeze un război mondial prin confruntarea directă cu forţele ruseşti. Nici planul ca Polonia să furnizeze Ucrainei avioane de luptă nu s-a materializat, aminteşte sursa citată.

Zelenska a făcut apel la cetăţenii ţărilor democratice ale lumii să le ceară liderilor lor să ia măsuri împotriva lui Putin şi să-i tragă la răspundere pe oficialii lor aleşi pentru că au „asistat în tăcere timp de decenii” la creşterea puterii şi tiraniei Rusiei,  potrivit gandul.ro.

„Trebuie să oprim acest lucru”, a spus ea. „Prin ‘noi’, mă refer la întreaga lume”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.