Sari la conținut

Raed Arafat, decorat de Klaus Iohannis. Ce distincție a primit Arafat de Ziua Națională a României

Din cuprinsul articolului

Raed Arafat, decorat de Klaus Iohannis. Ce distincție a primit Arafat de Ziua Națională a României. De acum înainte, șeful DSU are grad de „CAVALER”.

Președintele Klaus Iohannis a conferit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, Ordinul Național “Steaua României”, în grad de “Cavaler”.

Distincția a fost oferită în semn de apreciere pentru excepționalul profesionalism dovedit în îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne.

”Am fost extrem de onorat”

“Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi (miercuri – n.r.) decorația “Steaua României” în grad de “Cavaler”, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei,

munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional”, a anunțat șeful DSU, Raed Arafat, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Ordinul Național “Steaua României” este conferit cu ocazia Zilei Naționale a României, care se celebrează în fiecare an la data de 1 decembrie.

Personalitate controversată, Raed Arafat este considerat de unii mai „român” decât mulți alți români născuți aici.

Dar sunt și voci care îl contestă. Chiar recent, protestatarii serviciului de public de Ambulanțe i-au adus critici destul de dure.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel