duminică, septembrie 19, 2021

Reglare naturală a glandei tiroide, dacă faci aceste exerciții timp de 5 minute în fiecare zi. Este o soluție miraculoasă.

Tiroida este o glandă în formă de fluture situată la baza gâtului, în partea

frontală a traheei. Ea reprezintă „elementul principal de control” al metabolismului și deține un rol esențial în sănătatea și starea noastră de bine. Tiroida produce, depozitează și eliberează în sânge hormoni tiroidieni, reglând astfel metabolismul. Aceşti hormoni sunt esenţiali pentru funcţionarea normală a tuturor ţesuturilor și a organelor, permiţând corpului nostru să îşi utilizeze eficient depozitele de energie, controlând astfel temperatura corpului și permițând mușchilor să funcţioneze normal.

Reglare hormonală naturală și chiar ameliorarea diabetului de tip 2, dacă ne asumăm această

rutină fizică, zilnică.

În ultimii ani, yoga a devenit foarte populară și practicată intens de milioane de oameni, la nivel mondial.

Yoga a apărut în India, iar oamenii o foloseau ca metodă de îmbunătățire a rezistenței fizice. Yoga era respectată ca o disciplină spirituală a minții.

Sunt multe exerciții yoga care fac minuni pentru diferite afecțiuni. Yoga este extrem de puternică și eficientă.

Multe studii au dovedit efectele uimitoare la nivelul fizic și mental. De asemenea, îmbunătățește procesul de vindecare și stopează amploarea factorilor de risc.

Glanda tiroidă poate fi echilibrată

practicând câteva exerciții foarte eficiente. Glanda aceasta este vitală pentru sistemul imunitar și determină impactul medicamentelor de sinteză asupra organelor tale.

Există două poziții super eficiente, pentru reglare hormonală.

Sarvanga Asana

Sarvanga înseamnă tot corpul. Iar asana înseamnă rămâi nemișcat. Se sprijină întreg corpul în umeri și este poziția ideală pentru a stimula circulația sangvină și pentru a menține și proteja glanda tiroidă.

Presiunea afectează sistemul nervos central, care generează activitate în glandele pineală și pituitară.

Matsya Asana

Se traduce prin: înoți ca peștele în apă. Este o poziție foarte bună pentru glanda tiroidă, care va funcționa din nou bine.

Ultimele stiri