duminică, august 7, 2022

Conform unor studii de specialitate, celulita comuna este o problema care afecteaza in special femeile, cu o incidenta de peste 80%, barbatii fiind afectati cu o incidenta de 2%. In ultimul deceniu, aceasta problema afecteaza persoane la varste din ce în ce mai tinere, în special din cauza factorilor alimentari, stil de viata si de mediu.

Replică pentru Buhnici: Sunt afecțiuni hormonale care contribuie la depozitarea celulitei

Principalii factori medicali favorizanti sunt: dereglari hormonale; circulatie periferica deficitara; istoricul genetic și greutatea acumulata în exces.

Te-ar mai interesa: Alimentul comun care reduce riscul de deces. Nutri...

Factorii comportamentali ce duc la stare fiziologica manifestata prin depuneri neuniforme de tesut adipos (grasime) sub piele sunt:

  • Alimentatie nesanatoasa;
  • Stil de viata haotic;
  • Consum excesiv de cafea, alcool, tigari;
  • Lipsa exercitiului sportiv si a miscarii;

Mai mult, viata cotidiana in conditii de stres și viata in mediu poluat duc la această problemă dermatologică , de ordin estetic si care afecteaza marea majoritate a femeilor cu varsta de peste 20 de ani avand, conform unor studii.

aspectul inestetic al celulitei
Sursa: Unsplash

Recent, deranjat de această problemă a femeilor, realizatorul de vloguri despre tehnologie George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale după un interviu pentru emisiunea ”XNS” de la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

În acest context, Oana Zamfir, jurnalist Antena 3, a venit cu o replică tăioasă pentru fosta vedetă de la Pro TV, George Buhnici.

”Probabil că așa cum a spus, o fi consumat ceva, am zis eu. Inițial m-a deranjat termenul de minoră pentru că n-a zis puștoaică, de exemplu. Se întâmplă în foarte multe cupluri. Vedem în America, de exemplu, chestiunea asta, să îi spună soțul soției, puștoaică sau kid, kiddo. El folosește termenul de minor, dovadă că bate în zona aceasta care i-a repugnat ulterior.

Te-ar mai interesa: Cinci semne că ai un risc crescut de CANCER, potri...

Mai ales într-o țară în care dacă vrei să fii ca dânsul, vlogger, influencer, ce s-a făcut acum, că pe vremuri zicea că e ziarist. Dacă vrei să fii influencer, persoană publică într-o țară care are o problemă serioasă în legătură cu sexul cu minore, în legătură cu fetițele care nasc de la 10-12 ani, atunci ești atent la cuvinte. Sigur că nu e prima dată când folosește termenul ăsta.

Te-ar mai interesa: Scandalul Gabi Bădălău- Claudia Părtrășcanu ia pro...

Acum că-și întoarce soția și o îi arată posteriorul să poată să aprecieze lumea ce exemplar… Sigur că e, ca femeie… E treaba dumnealui și a soției lui. Adică dacă vrea, să pună și un marcaj și să zică ăsta este numărul exemplarului și proprietarul sunt eu. Este o chestiune absolut între ei doi acum.

La mare se merge pentru mare, pentru înot, pentru aer, pentru distracție

Sigur că, într-o societate ca a noastră, probabil că sunt foarte mulți care aplaudă, foarte mulți care se regăsesc în această descriere, foarte mulți care merg la mare să vadă piele. Eu credeam că la mare se merge pentru mare, pentru înot, pentru aer, pentru distracție. Dânsul înțeleg că merge pentru piele și pretinde să i se ofere piele fără vergeturi.

Te-ar mai interesa: Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot...

Termeni medicali care determină celulita

Acum dacă ar fi încadrat, așa cum susține, chestiunea asta într-o zonă de problematică serioasă legată de obezitate, inclusiv de celulită, celulita poate să fie integrată în zona de afecțiune. Sunt foarte mulți termeni medicali care determină celulita, nu doar mâncatul în exces, că așa este în mod superficial. Sunt afecțiuni hormonale, de exemplu, care contribuie la depozitarea celulitei. Nu cred că are dânsul preocupării spre zona asta serioasă.

A pretins că îl preocupă copiii afectați de obezitate. În mod clar nu îl preocupă decât, așa cum sincer s-a exprimat, să vadă piele de bună calitate, fără vergeturi. Sigur că trebuie să te uiți și la cine zice. George Buhnici nu e la prima zicere.

Buhnici a produs un scandal similar

A produs un scandal similar destul de recent, când s-a referit la situația din Ucraina, spunând că acum ce să facă, să nu mai mănânce el desert, că mor alții p-acolo? Ca atare, cu asta am descris personajul, am înțeles despre ce e vorba. Și cred că mai multă atenție nu-i trebuie acordată lui, cât fenomenului. Pentru că, într-adevăr, există această raportare în societate, cu atât mai mult cu cât și tinerele domnițe de pe la noi au încurajat imaginea proprie vândută ca marfă sub această împachetare sexuală.

George Buhnici este un exemplar

Firește, și din perspectiva asta, da, George Buhnici este un exemplar și el, cum și-a prezentat și soția, ca pe un exemplar. Dânsul este un exemplar din acest insectar al indivizilor care gândesc așa”, a declarat Oana Zamfir, pentru Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private