duminică, martie 26, 2023

Doctorița suceveancă Irina Gribincea a devenit cunoscută după ce și-a publicat în online povestea, dar și rețeta cu care s-a vindecat de coronavirus. Cu aceeași rețetă de succes, doctorița și-a tratat pacienții, toată lumea bucurându-se de eliminarea virusului din organism.

Care au fost simptomele resimțite?

”Ceea ce știam atunci era definiția de caz COVID, cu disfagie, febră și tuse. Eu nu am avut nici unul dintre aceste simptome. Am considerat că am o răceală și am tratat-o ca pe o răceală. Am trecut prin toate fazele urâte și grele ale bolii și atunci când durerea din piept era insuportabilă și lipsa de aer acută, știam că tratamentul prescris de mine este cel mai bun”, a declarat dr. Gribincea.

Te-ar mai interesa: Horoscop 27 martie – 2 aprilie. Se anunță no...

„Am trecut prin toate fazele urate si grele ale bolii si atunci cand durerea din piept era insuportabila si lipsa de aer acuta,stiam ca tratamentul prescris de mine..este cel mai bun.Decizia a fost rapida si clara,trebuia sa ma tratez singura pe mine si pacientii mei!M-am inscris in grupul international al medicilor anti COVID.Astfel incat,am fost la zi cu toata informatia ,privind evolutia internationala a acestei boli cu simptomele ei polimorfe si rezultatele tratamentelor,urmate de pacientii din alte tari.Un medic bun este un medic informat,care aplica cunostintele acumulate in practica de zi cu zi.Astfel am castigat razboiul cu COVID-ul!M-am tratat pe mine..si mi-am tratat pacientii mei…Au supravietuit toti..COVID pozitivi…Cel mai important in viata este sa vezi partea pozitiva a lucrurilor,indiferent de greutati si sa crezi,ca totul va fi bine!”

Te-ar mai interesa: Iată care sunt obiceiurile care te îngrașă fără să...

Rețeta care a pus-o pe picioare

Întrebată ce tratament a urmat, ea a răspuns că a luat paracetamol, biomicin și biosept, două produse românești, vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit max C și ceai Hapciu instant pentru că, la fel ca la orice viroză, hidratarea este foarte importantă.

În același timp, s-a înscris în grupul internațional al medicilor anti- COVID, astfel încât a fost permanent la curent cu informațiile privind evoluția acestei boli cu simptome atât de diverse și cu rezultatele tratamentelor urmate de pacienții din alte țări.

Te-ar mai interesa: Fructul care te ajută să slăbești. Expert: Dacă mâ...

Soluția care ne-ar ajută să depășim pandemia: testarea în masă

„Am făcut boala când în România nu se știa prea mult despre acest virus. Testarea se făcea selectiv doar pentru anumite simptome, dar care nu erau specifice bolii, astfel încât eu, medic în România, cu simptome certe de COVID, descrise de medicii din toată lumea,  dar care nu erau cunoscute în țara noastră, am fost refuzată la testare. Testarea am făcut-o mai târziu, peste o lună. Cu plată. 130 lei, când a apărut această posibilitate la laboratoarele private. Rezultatul: Ac IgG pozitiv COVID, care înseamnă că am avut boala”, a afirmat medicul, completând că rezultatul nu a fost nici o surpriză.

Te-ar mai interesa: Anticiparea morții subite. Medicii pot detecta ace...

Rețeta succesului: gândurile pozitive

„Am încercat să le insuflu curaj pentru că la această boală 50% din tratament îl reprezintă emoțiile pozitive. Le-am interzis să se uite la televizor pe durata tratamentului”, a declarat medicul, care a mai spus: „am câștigat războiul cu COVID. M-am tratat pe mine și mi-am tratat pacienții mei”.

„Au supraviețuit toți. COVID pozitivi… Cel mai important în viață este să vezi partea pozitivă a lucrurilor, indiferent de greutăți și să crezi că totul va fi bine. Omule drag, pune curajul în buzunarul de la piept și mergi înainte! Pas după pas”, este mesajul doctorului pentru toți cei care traversează această dificilă perioadă.

Te-ar mai interesa: Rodica Popescu Bitănescu, măcinată de o boală grav...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private