Sari la conținut

Rică Răducanu, la capătul puterilor: „Iau câte nouă pastile pe zi. Nu se poate trăi așa”

Susă foto: PlaySport

Rică Răducanu, la capătul puterilor: Deși are mereu o energie mereu pozitivă și un zâmbet pe față, fostul simbol al echipei de fotbal rapidiste trece prin momente extrem de delicate.

Răducanu a explicat clar că nu o duce foarte bine cu banii și din cele două pensii abia reușește să se întrețină cu soția lui.

Rică Răducanu:O pensie din două o dăm pe medicamente

Rică Răducanu le reproșează politicienilor ipocrizia de care dau dovadă. Se tot vorbește de mărirea pensiilor, dar el nu vede nicio mărire.

„Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor.

Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară. În buzunarul meu nu se simte mai nimic”, a spus fostul forbalist.

Rică Răducanu  resimte foarte mult creșterile de prețuri de la o lună la alta. A ajuns să dea 2000 de lei pe medicamentele lui și ale soției.

„Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente.

Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi”, a declarat marele sportiv.

Iau 9 pastile pe zi, toate recomandate de medic

„Eu, spre exemplu, iau câte nouă pastile pe zi. Recomandate toate de medic, să ne înţelegem! Trei dimineaţa, trei la prânz şi tot atâtea seara. Pentru inimă, pentru circulaţie, pentru nenorocita aia de gută. Plus câte un aspenter, care nu trebuie să-mi lipsească de pe agenda zilei. Iar toate astea costă bani.

Chiar şi atunci când sunt compensate, tot mai scoţi bani din buzunar, pentru diverse pretexte. Oriunde te duci, dai mai mulţi bani ca acum câteva luni. Nu stau să fac calcule, dar simt asta la buzunar. Toate s-au scumpit, iar cei care ne conduc par că nu înţeleg asta!”, a continuat Rică Răducanu.

În mijlocul lipsurilor de tot felul, Rică Răducanu nu a renunțat însă la pasiunea vieții sale: citirea ziarelor.

„Asta e pasiunea mea. Nu încep ziua fără să citesc ziarele. Nu toate, că oricum nu au mai rămas multe. Dar am o vânzătoare la chioşc căreia îi plătesc la finele săptămânii şi am ajuns să scot câteva sute bune de lei, pe lună, pentru plăcerea mea”, mai spune Rică Răducanu, potrivit playtech.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel