joi, mai 26, 2022

Ritual șocant. O actriță de la Hollywood recunoaște că ea și logodnicul ei „își consumă sângele reciproc”. Reacția medicilor

Celebra actriță Megan Fox a admis recent, cu ocazia unei ședințe foto pentru cel mai recent număr al revistei Glamour UK, că ea și logodnicul său Machine Gun Kelly „îți consumă sângele reciproc, ocazional și doar pentru ritualuri”.

Actrița în vârstă de 35 de ani a făcut furori la începutul acestui an, după ce a anunțat că ea și Machine Gun Kelly s-au logodit bând și obișnuiesc să își bea sângele reciproc.

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

Megan Fox and Machine Gun Kelly 'drink blood' in engagement

Ritual șocant. O actriță de la Hollywood recunoaște că ea și logodnicul ei „își consumă sângele reciproc”

Acum, Fox spune că probabil că nu a oferit oamenilor o descriere exactă a procesului de băut de sânge.

„Cred că acest aspect ar putea induce oamenii în eroare, poate aceștia își imaginează că stăm cu paharele mari, suntem ca în Game of Thrones și ne bem sângele unul altuia”, a declarat actrița din Big Gold Brick pentru Glamour UK. „Sunt doar câteva picături, dar, da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional și doar pentru anumite ritualuri.”

Fox a explicat că este atentă în timpul acestor practici, în timp ce logodnicul ei tinde să fie mai nesăbuit. „Să vărsăm câteva picături de sânge și să bem fiecare, zic eu, în timp ce el este mult mai agitat și haotic, este dispus să-și taie pieptul și să spună ‘Ia-mi sufletul’.”

Te-ar mai interesa: Și remediile naturiste pot interacționa în mod neg...

Întrebată dacă rapperul, pe numele real Colson Baker, și-a tăiat vreodată pieptul, Fox a clarificat: „Nu, nu s-a întâmplat. Poate nu chiar așa, doar o ușoară versiune”.

Fox a continuat să ofere și alte detalii:

„Citesc cărți de tarot, sunt pasionată de astrologie și recurg la toate aceste practici și meditații metafizice. Fac ritualuri când e lună plină sau nouă, toate acestea, dar se întâmplă cu un motiv anume.”

Te-ar mai interesa: Cum poți scăpa de alergii pentru totdeauna? Trebui...

MGK a purtat în trecut o fiolă cu sângele lui Fox la gât, la fel cum au făcut cu două decenii în urmă îndrăgostiții Angelina Jolie și Billy Bob Thornton.

Megan Fox este mama a trei copii cu fostul soț Brian Austin Green.

Dlisted | Machine Gun Kelly Revealed He Wears Megan Fox's Blood Around His Neck

 

Reacția medicilor: „Sub nicio formă nu este sigur să bei sângele altor persoane”

Au existat numeroase reacții din partea diverșilor experți medicali precum Dr. Shikha Jain, un hematolog și oncolog din Chicago. Jain a spus pentru Glamour UK, că „Sub nicio formă nu este sigur să bei sângele altor persoane”. Medicul a adăugat că există riscul de a contracta un agent patogen sau o infecție transmisă prin sânge.

Te-ar mai interesa: Alertă alimentară: produs cu pesticide retras de p...

„Există o varietate de motive pentru care nu este sigur să bei sângele altor persoane”, spune dr. Jain. „Numărul unu, nu știi dacă cealaltă persoană are un agent patogen transmis prin sânge sau o infecție în sânge. Deci, consumul de sânge al altcuiva care nu a fost testat pentru aceste tipuri de infecții ar putea expune riscul de a contracta una dintre aceste infecții”.

„Sângele este bogat în fier, iar consumul excesiv de fier poate duce la o afecțiune numită hemocromatoză, sau supraîncărcare cu fier. Cantități foarte mari pot provoca toxicitate care duce la complicații cardiace, diabet și chiar boli hepatice, a declarat Brooke Williams, D.O., osteopat și cofondator al organizației nonprofit Colour of Medicine.

Te-ar mai interesa: Cum a reușit o familie să încaseze sume fabuloase ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private