joi, decembrie 8, 2022

RUNE 14-20 noiembrie. Vești extraordinare pentru aceste zodii. Voropchievici: Cadou surpriză sau o sumă de bani importantă

Runele anunță schimbări majore pentru Scorpioni, Săgetători și Capricorni, iar pentru Raci și Lei, să se pregătească pentru vești din cele mai bune.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

RUNE 14-20 noiembrie: Berbec- Răbdare

Nativii din zodia Berbecului să aibă răbdare. Acum se întoarce roata norocului şi numai pentru Berbecii care sunt răbdători şi nu greşesc în a-şi dori imediat totul. Cu puţină răbdare, chiar dacă e greu pentru o zodie de Foc să aibă răbdare, dar spune runa că surprizele plăcute sunt făcute pentru Berbecii care ştiu să aştepte. Deci, nu grăbiţi desfăşurarea în avanpremieră a evenimentelor.

Taur- Ceartă

Taurul e pus sa susţină o mică bătălie săptămâna viitoare. E un pic de arţag acolo în el, încăpăţânare, ceartă. Dar runa vă asigură să nu fiţi îngrijoraţi. Bătălia aceasta, dacă nu o faceţi cu patos, veţi câştiga în mod sigur. Deci, nu vă ambiţionaţi să demonstraţi că sunteţi mai tari decât Berbecii.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Gemeni- Protecție

Protecţie totală pentru săptămâna viitoare pentru nativii din Gemeni. Este semnul care este protejat de o rună ce ţine departe nativii acestei zodii de toate necazurile şi de toate lucrurile rele.

RUNE 14-20 noiembrie: Rac- Bani

Racii primesc veşti bune. În plus, şi un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

Leu- Vești bune

Leul, pentru că a fost de treabă, acum primeşte veşti bune, e sfătuit să lase la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Lasă necazurile în urmă şi pregăteşte-te pentru o săptămână de vis, nemaipomenită.

Te-ar mai interesa: Sindromul bărbatului scund este real, spun oamenii...

Fecioară- Familie

Fecioara e pusă în postura de a-şi consolida poziţia în familie, în societate şi la serviciu pentru că a cam lăsat lucrurile să meargă de la sine. Deci, mobilizaţi-vă toate forţele.

RUNE 14-20 noiembrie: Balanţă- Relaxare

Balanţa are un mesaj dublu: în primul rând să vă relaxaţi totalmente. În al doilea rând, relaxaţi-vă şi mental, şi nu vă faceţi probleme pentru o persoană apropiată vizavi de starea ei de sănătate. Are o stare de sănătate excelentă, numai că mai trebuie băgată în seamă şi ea.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Scorpion- Schimbare

Scorpionul are chef de schimbări, ori să-şi schimbe locul de muncă ori să se mute din casa respectivă. În tot cazul, faţă de acele opţiuni, el va lua o hotătâre perfect valabilă şi benefică pentru el. Poate să le ia chiar pe amândouă dacă are forţa financiară.

Săgetător- Alegere bună

Pentru Săgetător, o suită de schimbări majore foarte apropiate. Mereu schimbări, înseamnă că aceşti nativi au intrat pe un făgaş bun.

Te-ar mai interesa: Parteneriat istoric între spitalele din București ...

RUNE 14-20 noiembrie: Capricorn- Renaștere

Capricornii sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă. Revigorare sau renaştere în planul disponibilităţilor fizice şi psihice. Foarte mulţi Capricorni singurei ar putea să caute partener, că vine acum perioada de iarnă şi nu are cine să-i ţină de cald.

Vărsător- Mister

Vărsătorul s-a supărat. A fost vesel, s-a distrat, acum se înconjoară el cu o aură de mister şi o săptămână nu vrea să vorbească cu nimeni, nu ştie nimeni ce are. El are acest obicei de multe ori să plece „ca magărul în ceaţă”, cum e zicala, că nu ştii ce s-a întâmplat.

Peşti- Cadou

Peştii trăiesc din plin. E cert că cineva care se gândeşte intens la un Peşte îi va trimite un cadou minunat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private