vineri, septembrie 30, 2022

Sănătatea Reginei Elisabeta îi îngrijorează pe britanici. Neobișnuit până acum, Prințul Charles o vizitează zilnic pe regină pentru a vedea cum se simte.

Regina Elisabeta a IIa a fost nevoită să-și anuleze mai multe angajamente în ultimele luni iar aparițiile i-au fost tot mai rare, motivul fiind starea de sănătate nu tocmai bună.

Ce îi alertează pe britanici este faptul că Prințul Charles o vizitează zilnic pe regină, vizitele sale atât de dese fiind neobișnuite.

Te-ar mai interesa: Atenție! Picioarele umflate pot prevesti un infarc...

Gestul este considerat unul „foarte neobișnuit” de experții regali, fiind, de fapt, dovada faptului că Charles este îngrijorat pentru mama sa.

După demisia lui Boris Johnson, Marea Britanie îș va numi un alt premier, o ceremonie la care Regina joacă un rol important. Cu toate astea, monarhul și-a anulat deja participarea, stârnind, din nou, un val de zvonuri.

Regina Elisabeta, cel mai longeviv monarh din lume

La 96 de ani, este unul dintre cei mai longevivi, dar și iubiți monarhi din întreaga lume. Anul acesta, Regina Elisabeta a II-a a celebrat împlinirea a 70 de ani de domnie, însă acum, britanicii sunt mai îngrijorați din pricina stării acesteia de sănătate.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Este posibil ca vizitele zilnice ale Prințului Charles să fie legate de demararea procedurilor pentru succesiune, el fiind moștenitorul titlului, potrivit publicației The Sun.

„Este foarte neobișnuit ca Prințul Charles să facă astfel de vizite zilnice pentru a-și vedea mama”, a declarat expertul regal Ingrid Seward pentru revista Majesty.

În cazul în care starea de sănătate a monarhului va continua să se înrăutățească, fiul ei cel mare va fi nevoit să participe în locul ei la toate evenimentele importante. Un alt exemplu a fost petrecerea publică de primire a Reginei la Castelul Balmoral, devenită tradiție.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

Anul acesta, însă, a fost făcută cu ușile închise, fără ca vreo cameră de filmat să aibă acces înăuntru. Un alt obicei abandonat de Regina Elisabeta a II-a este mersul la biserică în zilele de duminică.

Ultima oară când a fost văzută în public a fost la coborârea dintr-un avion, pe Aeroportul Aberdeen, pe 21 iulie. Până în acest moment, Palatul Buckingham nu a transmis nicio informație oficială cu privire la starea de sănătate a suveranei, notează impact.ro.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

În cei 70 de ani de domnie, Regina Elisabeta a II a Marii Britanii a trecut prin multe și a reușit să-și revină de fiecare dată. Totuși, după moartea soțului său, regina parcă s-a schimbat.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private