duminică, noiembrie 28, 2021

Scandal fără precedent în Senat! A fost apelat numărul de urgență 112, după ce Diana Șoșoacă a refuzat să poarte mască.

Un adevărat scandal s-a iscat în Senat, luni, 22 noiembrie, după ce senatoarea independentă

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știți despre cancerul de stomac sau ...

Diana Șoșoacă a refuzat să poarte masca de protecție anti-covid.

Nicoleta Pauliuc, președinta Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și siguranță Națională, a intervenit și, după refuzul Dianei Șoșoacă de a respecta normele sanitare, a venit la tribună şi a apelat numărul de urgenţă 112, pentru a cere forţelor de ordine să intervină.

Scandal fără precedent în Senat! A fost apelat numărul de urgență 112

„Sunt președintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Vă cer, respectuos, să instituim, în Parlamentul României, domnia legii.

Vă rog ca, potrivit regulamentului

Te-ar mai interesa: Predicțiile medicilor: „Ce este mai greu abia vine...

Senatului, chestorii să pună în aplicarea Legea 55 și Ordinul 2282 din 22 octombrie 2021, care spune, foarte clar, că se instituie obligativitatea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura în toate spațiile publice, închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Vă rog, doamna președinte, să puneți în practică regulamentul și să cereți colegilor noștri să respecte legea”, a spus de la tribuna Senatului Nicoleta Puliuc.

Este pentru prima dată când un senator al României, doamna Nicoleta Pauliuc, apelează la 112.

În urma apelului

Te-ar mai interesa: Cât de îngrijorați ar trebui să fim în legătură cu...

la numărul de urgență 112, la Senat s-a deplasat un polițist în civil pregătit să aplice legea și să o amendeze pe Șoșoacă.

„Doamna Șoșoacă dintr-o dată s-a făcut bine, în condițiile în care de două săptămâni o vedem cum merge fără mască”

Nicoleta Pauliuc şi-a motivat demersul de a suna la 112 pentru a o denunța pe senatoarea Diana Șoșoacă motivând că este responsabilitatea ei de membru al Parlamentului. Indiferent de statut legea trebuie respectată, susține sennatoarea PNL.

„Indiferent ce legitimație ai avea, aşa cum o are doamna Șoșoacă şi o flutură peste tot, nu îi dă niciun drept

Te-ar mai interesa: Uniunea Europeană propune un termen de expirare pe...

ca ea să nu o poarte (n.r masca de protecţie), să se conformeze normelor legale. Noi nu vorbim aici de vaccinare sau de altceva, ci de respectul pentru lege. Iar legea spune că, în spatiile închise cetățenii sunt obligați să poarte mască.

Am dat un exemplu de la tribună că un medic să 10 ore cu masca pe faţă. Nu am văzut niciodată să iasă într-un spaţiu public şi să spună, domne’ eu nu mai vreau să port mască pentru că îmi sunt încălcate drepturile mele constituționale şi atunci, iată, fac eu un spirit de revoltă şi intru în sala de operații fără mască’.

Copiii noştri poartă mască

Te-ar mai interesa: De ce țările lumii se confruntă cu al cincilea val...

la şcoală. Încă o dată, cred eu, că Parlamentul a demonstrat că nimeni nu e mai presus de lege, nu există discriminări în faţa legii. Indiferent că ești parlamentar, indiferent că ești cetăţean, legea impune obligativitate, trebuie să o respectăm.

Am o bucurie, totuși. Doamna Șoșoacă dintr-o dată s-a făcut bine, în condițiile în care de două săptămâni o vedem cum merge fără mască, în disprețul legii îndemnând la nerespectarea legii. Astăzi, în plenul Parlamentului după solicitare şi-a pus masca. A descoperit masca în geantă. Ăsta este un lucru bun”, a declarat Nicoleta Pauliuc, potrivit Antena 3.

 

;

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri