Sari la conținut

Și-a dat singur dezlegare la vin… Un bărbat a spart biserica și a băut tot vinul. Ce a făcut după aceea? :)

Și-a dat singur dezlegare la vin… Un bărbat a spart biserica și a băut tot vinul. Ce a făcut după aceea bărbatul atât de însetat, încât a spart lăcașul de cult religios? 

 

Un bărbat din județul Neamț a spart o biserică din localitatea Dobreni și a adormit în lăcaşul de cult după ce a băut tot vinul pe care l-a găsit.

Probabil ca să fie cu dezlegare la vin sau pentru a o valorifica mai târziu pentru băuta viitoare, bărbatul a luat și o icoană din biserică.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că asupra bărbatului a fost descoperită şi o icoană pe care acesta a sustras-o din biserică, notează Realitatea.net.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta paracliserului unei biserici, din localitatea Dobreni, de unde ar fi sustras mai multe sticle de vin şi o icoană.

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Săvineşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În prezent, poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, mai relatează Realitatea.net.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel