Sari la conținut

Simona Gherghe, din nou în izolare: „M-am îmbolnăvit, din nou, după patru luni!”

Simona Gherghe, din nou în izolare, cu Covid: „M-am îmbolnăvit, din nou, după patru luni!”

Fanii prezentatoarei emisiunii Mireasa, de la Antena 1 au observat imediat absența acesteia de pe micile ecrane. Motivul din spatele absenței a fost dezvălui, luni, chiar de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, din nou în izolare, cu Covid: „M-am îmbolnăvit, din nou, după patru luni!”

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor că are coronavirus. A explicat că s-a testat atât ea, cât și soțul ei, chiar înainte să meargă să-și ia copiii de la bunici, după ce a început să aibă simptome de răceală.

Apoi, s-a izolat și a stat departe de cei mici. Abia joi va merge să-i ia pe copii de la bunici, unde au stat în toată această perioadă.

Vedeta le-a spus urmăritorilor săi că a fost vorba despre o formă mai ușoară decât cea din februarie.

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa.

Citeste si:

Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Vedeta e nu a mai apărut la emisiunea Mireasa în aceste zile, iar Gabriela Cristea a prezentat singură în această perioadă.

„Așa ceva nu am experimentat niciodată”

Reamintim că prezentatoarea emisiunii Mireasa a mai trecut printr-un episod similar, în februarie 2022, când s-a infectat pentru prima oară cu virusul SARS-CoV-2. Atunci vedeta a avut parte de simptome mult mai grave, mărturisind că nu se putea ține pe picioare.

„Eu sunt anemică de când mă știu și cumva obișnuită cu amețeala, dar așa ceva nu am experimentat niciodată. Practic nu puteam să mă țin pe picioare, nu puteam să-mi mențin echilibrul. Avea senzație de vomă de la amețeală, de dimineață am chemat medicul hotelului”, spunea atunci Gherghe.

Simona Gherghe a fost printre primele vedete din România care a susținut campania de vaccinarea. În urmă cu aproape doi ani, în decembrie 2020, Simona Gherghe mărturisea că abia așteaptă vaccinul.

„Aștept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aștept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere și îl vom face și pe cel împotriva COVID”, declara la acea vreme Simona Gherghe.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.