Sari la conținut

Siropul natural care vindecă ficatul de ciroză. Lidia Fecioru: Rețetă pentru cură de 45 de zile

creier
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Lidia Fecioru

Siropul natural care vindecă ficatul de ciroză. Lidia Fecioru: Rețetă pentru cură de 45 de zile.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat o reţetă pentru cei care au probleme cu ficatul, în special pentru cei cu început de ciroză.

„Pentru cei care au probleme cu ficatul, sunt oameni care au un început de ciroză, este foarte bună ceapa roșie, prelucrată într-un fel anume”, a spus Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.

Ceapa roșie vindecă ficatul de ciroză

Este știut faptul că ceapa roşie este bogată în flavonoide, compuşi sulfurici şi vitamina C. Aceste substanţe pot preveni apariţia sau reduce evoluţia unor boli grave, cum ar fi diabetul, cancerul, bolile neurodegenerative şi cele cardiovasculare.

De asemenea. este bogată şi în vitaminele A şi B, dar şi în săruri minerale precum: fosfor, natriu, calciu, magneziu, zinc si fier, acid folic si biotina, substanţe cu caracter antibiotic si diuretic.

Lidia Fecioru: Rețetă sirop natural pentru cură de 45 de zile

Potrivit Lidiei Fecioru, acest sirop e un remediu foarte bun pentru ficat.

„Dăm prin mașina de tocat 1 kilogram de ceapă, îl amestecăm cu 850 sau 900 de grame de zahăr. Amestecăm bine, bine, şi lăsăm o săptămână și jumătate să stea la întuneric.

Din când în când, mai amestecăm în compoziție, obligatoriu cu o lingură din lemn, porțelan sau sticlă.

Să nu băgăm metal în compoziție! Strecurăm apoi siropul pe care îl avem și începem să luăm de la trei până la opt linguri din acest sirop, pe zi.

Dacă situația e mai gravă cu ficatul, putem să începem să consumăm după a treia zi. Se face cură de tratament timp de 45 de zile şi se poate repeta după trei luni”, a subliniat Fecioru, potrivit sursei citate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel