Sari la conținut

Smiley și Gina Pistol au recunoscut! Celebra prezentatoare este cea care a dat tot din casă

Smiley și Gina formează unul din cele mai discrete cupluri din showbiz, dar de data aceasta au ieșit la rampa cu dezvăluiri picante.

De când a apărut în viața lor micuța Josephine, viața lor s-a schimbat radical. După ce a devenit tată, juratul de la „Vocea României” a fost nevoit să își reorganizeze viața și să își schimbe prioritățile.

Gina, obsedată de curățenie

Smiley a mărturisit că înainte avea o altă viață, o viață mai agitată. „Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a mărturisit Smiley la un post de radio.

Ca-n orice familie, între Smiley și Gina Pistol au loc și reproșuri. Cântărețul a fost întrebat la ce-i atrage atenția cel mai des iubita sa.

„Tot (n.r. – îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a mai povestit Smiley, potrivit WOWbiz.ro.

Moderatoarea de la Chefi la cuțite este o persoană cicălitoare, după cum recunoaște chiar ea, obsedată de curățenie.

Ce o deranjează pe Gina la Smiley

Gina a spus de mai multe ori că o deranjează la Smiley faptul că este dezordonat și își lasă lucrurile aruncate peste tot, dar cel mai mult urăște când cineva se lasă așteptat. Ea este o persoană punctuală, care se ține mereu de cuvânt și vrea ca cei din jur să fie la fel.

Prima ei ceartă cu Smiley a avut loc chiar din cauza faptului că Smiley nu este punctual. Erau la începutul relației și acesta a făcut-o pe Gina să aștepte ore în șir ca să iasă la o întâlnire ce, în final, a fost anulată tot dinncauza lui. Gina s-a supărat tare că iubitul ei a pus munca înaintea pe primul loc și o perioadă bună de timp nu i-a mai răspuns la telefon. Se pregătise mult pentru acea seară, motiv pentru care a vrut să-i dea o lecție.

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a declarat Gina.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel