Sari la conținut

Stațiuni românești unice în lume. Puțini știu de ele

Tușnad
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Băile Tușnad, una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare

Stațiuni românești unice în lume. Există multe staţiuni termale care s-au înfiinţat de-a lungul timpului în jurul izvoarelor cu proprietăţi vindecătoare din România, iar faima unora dintre acestea a depăşit frontierele ţării. Vezi care sunt cele patru stațiuni unice în România.

Peștera care atrage o mulțime de turiști

Stațiuni românești unice în lume. Peștera Urșilor din Parcul Național Munții Apuseni care atrage o mulțime de turiști în fiecare an. Aceasta este una dintre cele mai renumite peșteri din România și a fost descoperită în mod accidental în anul 1975.

De atunci, ea a devenit un punct de atracție major pentru turiști datorită formațiunilor sale impresionante de stalactite și stalagmite, precum și datorită fosilelor de urși preistorici găsite aici. Și turiștii străini vin să viziteze această peșteră, care este foarte populară pe Internet.

Băile Tușnad, una dintr cele mai fascinante stațiuni

Poți avea experiențe unice și la Băile Tușnad. Turiștii pot ajunge foarte ușor la Lacul Sfânta Ana, singurul lac din Europa Centrală situat într-un crater vulcanic și păstrat în starea sa naturală. Aici se găsesc și alte atracții turistice impresionante.

Salina Turda, una dintre cele mai fascinante saline din România

Salina Turda
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

Salina Turda este una dintre cele mai fascinante saline din România. Aceasta este situată în apropiere de Cluj. De la Mina Iosif la bazinul de înot, de la facilitățile SPA la centrul de tratament, până la Sala Puțului de extracție și Mina Terezia, Salina Turda promite o experiență unică. În zonă se găsesc o mulțime de hoteluri și pensiuni care îți taie răsuflarea.

CITEȘTE CONTINUAREA

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel