Sari la conținut

Știre de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Nimeni nu se aștepta la asta…

Sursă foto: Impact

De o bună perioadă de timp, Alexandru Arșinel în vârstă de 83 s-a retras din viața publică din cauza problemelor de sănătate. Acesta a suferit mai multe intervenții chirurgicale, a slăbit foarte tare, iar potrivit surselor ar avea inclusiv probleme de comunicare.

Alexandru Arșinel a ajuns internat într-un cămin de bătrâni

Potrivit celor de la cancan.ro, marele artist nu ar mai sta în apartamentul din Cotroceni și ar fi internat într-un centru de îngrijire specializat sub o supraveghere strictă.

Conform unor surse autorizate, Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi ajuns, de aproximativ o lună, într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii și nu ar fi deloc bine cu sănătatea!

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele CANCAN.RO.

Ultima apariție în public a marelui actor a fost în urmă cu o lună când a fost decorat cu Ordinul “Crucea Bucovinei”, oferit de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Anul trecut, pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

“Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

In 2013, Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant de rinichi la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.