sâmbătă, februarie 27, 2021

Suplimentele alimentare au stârnit mereu controverse. Unele persoane susțin produsele farmaceutice, altele preferă să apeleze la sursa naturală: alimentele. Cu toate acestea, trebuie menționat că există atât suplimente cu substanțe sintetizate, cât și cu extracte naturale obținute din plante, sub formă de prafuri conținute într-o capsulă, de asemenea, fără substanțe dăunătoare. Iată suplimentele alimentare naturale recomandate de Dr. Adina Alberts, 100% din extracte naturale și fără substanțe sintetice.

Dr. Adina Alberts, renumit medic estetician, a distribuit pe pagina sa de Facebook o serie de suplimente care au stârnit reacțiile urmăritorilor. Fie că erau de acord cu inițiativa, fie că erau împotriva tratamentelor, Adina Alberts i-a asigurat că suplimentele alimentare naturale conțin numai extracte din plante, fără substanțe sintetice. Acestea sunt produse prin mărunțirea plantelor, nu prin sintetizarea substanțelor esențiale. De asemenea, a adăugat că multe sunt achiziționate din magazine naturiste de specialitate.

Suplimentele sunt recomandate pentru a preveni apariția bolilor și diferitelor afecțiuni, stimulând sistemul imunitar. Care sunt acestea? 

„Resveratrol, Echinaceea, AntiColesterol, Oregano Oil, Ceai Verde, Chlorella, Collagen Booster.
Micul meu dejun de azi”, descrie medicul, în atașarea postării.

Ce a menționat medicul despre aceste suplimente?

„Acum mă adresez acelora care apreciază această postare. Aceste suplimente alimentare sunt extracte naturale din plante! Nu este nimic sintetic. Sunt ușor de administrat și foarte eficiente. Capsulele care conțin prafurile de frunze uscate sunt din amidon sau gelatină. Mare parte dintre aceste produse sunt de la Fares. Apreciez la maxim această companie românească. Nu am niciun interes material!

Chlorella și Collagen Booster sunt luate din străinătate, dar se găsesc și la noi multe variante de calitate! PREVENIREA APARIȚIEI BOLILOR ESTE ESENȚIALĂ PENTRU MINE. Ar trebui să fie și pt dvs!”, a adăugat medicul.

Cu toate că medicii recomandă ca substanțele nutritive să fie obținute, în mod ideal, din alimentație, suplimentele alimentare nu sunt interzise. Acestea sunt recomandate în cazul în care nutrienții nu pot fi obținuți în mod exclusiv din alimente. Cu atât mai mult, variantele fără substanțe sintetice sunt cele recomandate de experți.

Ultimele stiri

Parteneri