duminică, noiembrie 27, 2022

Un jurnalist american pe numele Rhett Butler a lansat o nouă teorie cu privire la victoria Simonei Halep de la Wimblendon împotriva Serenei Williams.

El și-a intitulat articolul publicat în theshadowleague.com în felul următor: „Acum știm ce trebuie să faci ca să o învingi pe Serena Williams“.

„Fanii Serenei fierb și de acum se ridică serioase semne de întrebare în privința victoriei lui Halep, în finala Wimbledon 2019. Acel eșec suferit de Willimas a ținut-o la o victorie distanță de egalarea recordului deținut de Margaret Court în ceea ce privește trofeele majore

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

. Când Halep a învins-o pe Williams în finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2, acesta a fost cel mai dur eșec suferit de Serena într-o finală de Grand Slam, începând din 1999. Iar ce se întâmplă acum cu Halep te face să ridici din sprâncene!

Fanii Serenei simt că victoria Simonei din finala Wimbledon 2019 e una dubioasă, la fel ca întreaga ei carieră”, a transmis Rhett Butler, conform Prosport.


Fost antrenor al Simonei Halep: cariera ei e pe cale să se stingă

Adrian Marcu, fost antrenor al Simonei Halep, crede că o prelungire a procesului în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep, alături de o suspendare, ar atrage încheierea carierei sportivei.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

„Dacă se prelungește foarte mult procesul, da, normal că ar însemna asta (n.r- retragere). Nu cred că va fi uşor, mai ales că până la sfârșitul anului nu joacă, și pierde nişte puncte. Apoi, la începutul anului viitor iar nu ar juca şi iar va pierde nişte puncte. Dacă ajunge prin martie-aprilie la un 70-80 în clasament îi va fi foarte greu să reia toată munca asta titanică.

Te-ar mai interesa: NU mai vrea să primească refugiați din Ucraina, do...

O audiere trebuie să fie destul de curând am înţeles, dar cât durează acest întreg proces nu ştiu. Am vorbit cu ea, normal, pentru mine nu e o sportivă, este un bun naţional.

Nu putem să tratăm acest subiect ca și cum Simona Halep e suspendată două luni. Nu e vorba de asta. E vorba despre practic distrugerea unei cariere bazată pe muncă onestă şi competitivitate”, a spus Adrian Marcu, potrivit Agerpres.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private