Sari la conținut

Test de personalitate: Ce spune poziția corpului despre tine atunci când dormi. Care este explicația experților dacă NU pui mâinile pe corp

Test de personalitate. Oamenii de știință au arătat că poziția pentru dormit este conectată cu diferite tipuri de personalitate.

Psihologii, de exemplu, au făcut un test de personalitate în funcție de poziția în care dormi noaptea. Oamenii dorm în diferite poziții de somn, astfel că psihologii au putut să facă o caracterizare în funcție de poziția în care aceștia se odihnesc peste noapte.

Mai mulți psihologii și experții în somnologie din întreaga lume au făcut un studiu amplu pentru a stabili legătura dintre pozițiile omului de dormit și personalitatea lui.

Astfel, de multe ori nu acordăm atenție modului în care dormim, doar ne așezăm în pat în poziția noastră preferată de dormit și duși suntem.

Test de personalitate: Ce spune poziția corpului despre tine atunci când dormi. Care este explicația experților dacă NU pui mâinile pe corp

  1. Deasupra capului tău. Cauți o legătură spirituală mai mare.
  2. La piept. Ai sentimente pe care încă trebuie să le vindeci.
  3. Pe stomac. Furie și sentimente furioase.
  4. Între picioare. Frică și sentimente de goliciune.
  5. Sub perna. Emoții ascunse fără să arătăm ceea ce simțim cu adevărat sau adevăratele noastre intenții.

6 Îmbrățișări. Lipsa de afecțiune sau sprijin din partea celor dragi.

  1. Umeri. Lipsă de energie.
  2. Mâinile între cap și pernă. Există liniște în tine.

Dacă nu pui mâinile pe corp în timpul somnului, înseamnă că ești bine și ești împăcat cu tine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel