joi, septembrie 29, 2022

Top 4 ingrediente din bucătărie care vă pot ajuta să eliminați cearcănele.

Cearcănele pot fi rezultatul diverșilor factori și nu doar a unui somn de proastă calitate. Ar putea fi unul dintre motive, însă nu este singurul motiv. Cearcănele pot apărea pentru o perioadă scurtă de timp și pot dura, de asemenea, o lungă perioadă de timp.

Cu toate acestea, majoritatea persoanelor cu cearcăne încearcă să o acopere cu corectoare pentru a le ascunde.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

Top 4 ingrediente din bucătărie care vă pot ajuta să eliminați cearcănele

Ceea ce majoritatea oamenilor uită este că aceste cearcăne pot fi îndepărtate acasă și dacă nu sunt rezultatul vreunei afecțiuni de sănătate sau genetică.

Există mai multe ingrediente disponibile în bucătărie și acasă care vă pot ajuta cu cearcănele. Iată câteva dintre modalitățile naturale de a elimina cearcănele:

1. Castraveți: Puneți felii de castraveți pe ochi și asta vă poate ajuta cu cearcănele. Castravetele are proprietăți astringente și este, de asemenea, răcoritor în natură, ceea ce ajută și la reducerea umflăturii. Important: puneți castraveții la frigider câteva minute înainte de a-i folosi.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

2. Suc de roșii și suc de lămâie: Roșia este deja cunoscută pentru beneficiile sale pentru piele. De asemenea, poate ajuta cu cearcănele. Amestecă sucul de roșii și sucul de lămâie și aplică amestecul sub ochi cu un tampon de bumbac. Spală-l după câteva minute. Utilizarea regulată a acestui amestec poate arăta rezultate eficiente.

3. Pliculețe de ceai verde: Ceaiul verde are proprietăți antiinflamatorii și, pe lângă asta, are și antioxidanți care ajută la reducerea cearcănelor și a umflăturii. Ține un pliculeț umed de ceai verde la frigider pentru aproximativ 30 de minute și apoi pune-l sub ochi pentru a obține beneficii maxime.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

4. Cartofi: Cartofii sunt bogați în vitamina C care ajută la creșterea producției de colagen în piele. Colagenul din piele ajută la luminozitatea pielii și, de asemenea, ajută la menținerea acesteia sănătoasă. Răzuiți niște cartofi și extrageți sucul din ei. Apoi, înmuiați un tampon de bumbac în suc și puneți-l sub ochi. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de cearcăne.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private