joi, decembrie 1, 2022

Tu știi cum te simți cu adevărat? ACESTE senzații pot sugera riscul de anxietate

Anxietatea poate afecta sistemul nervos, creierul și sănătatea generală deopotrivă. Anxietatea poate face ca nivelul tensiunii arteriale să crească, afectând astfel și inima.

Cei care se luptă cu anxietatea știu ce înseamnă să fii epuizat mental și fizic atunci când trec printr-un episod de acest fel.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

S-ar putea să experimenteze o frecvență cardiacă rapidă, palme transpirate și picioare tremurând – dar afecțiunea se poate manifesta în mai multe alte moduri, în special senzații fizice.


Tu știi cum te simți cu adevărat? ACESTE senzații pot sugera riscul de anxietate

Citiți mai departe pentru a cunoaște senzațiile cheie puternic asociate cu riscul de anxietate:

1. Contractii abdominale: Cand apare anxietatea, este posibil sa ai contractii la nivelul stomacului sau a intestinului si alte probleme de sanatate, cum ar fi refluxul acid.

2. Flatulență: Gazele nedorite sau flatulența apare atunci când sistemul nervos este dereglat din cauza indigestiei. Anxietatea și stresul pot da, de asemenea, flatulență.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

3. Probleme de vedere: Nivelurile ridicate de anxietate pot cauza încețoșarea vederii din cauza nivelurilor ridicate de adrenalină.

4. Probleme de auz: Acufenele sau zgomotele din urechi sunt frecvent legate de anxietate, care poate fi o alarmă pentru stres. Se poate manifesta sub formă de sâsâieturi, zumâit și șuierat și, în cazuri extreme, poate provoca pierderea auzului.

5. Erupții cutanate: Un sistem nervos încordat poate intra într-o suprasolicitare atunci când este anxios, ducând astfel la acnee, erupții cutanate și alergii.

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

6. Răceală: Anxietatea poate strânge vasele de sânge pentru a reduce circulația sângelui la degetele de la picioare și de la mâini, ducând astfel la înțepături, senzații de ace și fiori.

7. Palpitații: Stresul poate forța inima să muncească mai mult decât de obicei pentru a obține mai mult oxigen, crescând astfel ritmul cardiac, tensiunea arterială și chiar palpitațiile și durerile în piept.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

8. Disocierea: Pot exista momente când cineva s-ar putea simți detașat de corp, poate exista și disociere și dereglare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private