Sari la conținut

Un britanic are o metodă neobişnuită prin care măreşte sânii femeilor cu până la 3 măsuri

Un specialist în hipnoză din Marea Britanie susţine că poate mări sânii femeilor cu puterea minţii.

Deşi pare imposibil,  Felix Economakis are şi dovezi care să demonstreze că metoda lui dă rezultate. Ashley Weller, o tânără de 26 de ani spune că după doar 3 şedinţe de tratament a obţinut sâni cu 3 măsuri de sutien mai mari.

Potrivit lui Felix Economakis, hipnoza ajută la deblocarea hormonilor care controlează creşterea sânilor. ,,Mintea controlează întreg organismul şi dacă ştii cum să lurezi cu mintea poţi modifica forma corpului. Ştim deja că emoţiile afectează corpul, când suntem stresaţi, de exemplu începe să ne doară capul. Prin intermediul hipnozei pot lucra direct cu mintea şi vorbesc cu partea care controlează hormonii de creştere”, explică Felix.

Citeste si:

Ashley a plătit a plătit aproximativ 1000 de euro pentru cele 3 şedinţe de hipnoză şi se declară foarte mulţumită de rezultat.

,,Nu aveam sânii foarte mici, însă întotdeauna mi-am doarit sâni mai mari. Mă gândisem să-mi fac implant cu silicon, dar se pare că acum nu mai am nevoie”, spune Ashley.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.