marți, iulie 27, 2021

Celebrul designer Karl Lagerfeld a dat un interviu incendiar pentru revista franceză Numero. Cunoscut deja pentru modul direct în care își susține convingerile, excentricul designer a făcut niște declarații

șocante vizavi de mișcarea #metoo, de luptă împotriva hărțuirii sexuale.

De asemenea, la întrebarea cu cine ar prefera să se afle pe o insulă pustie dintre designerii Virgil Abloh, Jacquemus sau Jonathan Anderson, răspunsul lui a fost sec: ”Întâi m-aș sinucide.”

Lagerfeld s-a declarat sătul de mișcarea #metoo, spunând că nu îl impresionează victimele care au avut nevoie de 20 de ani ca să își amintească aceste hărțuiri sexuale.

Neagă veridicitatea mărturiilor și afirmă sec și dur: ”Dacă nu vrei să-ți fie dați jos pantalonii, nu deveni model! Du-te la o mănăstire, acolo vei găsi mereu

un loc, sunt într-o recrutare permanentă!”

Designerul Lagerfeld are 84 de ani și încă lucrează cu Chanel, Fendi și la propria sa casă de modă. „Eu nu m-am plâns niciodată. Acesta este şi motivul pentru care toţi ceilalţi designeri mă detestă. Ei sunt interesaţi doar în nenorocitele lor de «inspiraţii» şi ar putea petrece o oră pentru a decide unde să plaseze un nasture sau să aleagă o schiţă dintre cele prezentate de asistenţii lor, ceea ce mă scoate din minţi. Sunt o maşinărie”, a adăugat Lagerfeld, potrivit site-ului highsnobiety.com.

Întrebat ce crede despre moda masculină, creatorul a fost tăios de-a

dreptul: ”Nu mă satisface moda masculină, desigur, cumpăr, dar nu aș face o colecție pentru bărbați și nici nu aș dori să am de-a face cu manechinii aceia proști.”

Ultimele stiri

Parteneri