duminică, ianuarie 29, 2023

Un medic ajuns pacient infectat cu covid, s-a tratat cu Arbidol.

Arbidol (ARB; etil-6-bromo-4 – [(dimetilamino) metil] -5-hidroxi-1-metil-2 – [(feniltio) metil] -indol-3-carboxilat clorhidrat monohidrat), este un clorhidrat de origine rusă, antiviral puternic cu spectru larg cu activitate demonstrată împotriva virușilor . Arbidol este bine cunoscut în Rusia și China, deși  în țările europene nu este autorizat. Cu toate acestea, cadrele medicale au acces la acest medicament antiviral.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

Acesta este şi cazul dr. Valentin Răducanu care a apelat la acest mediament şi s-a tratat cu succes de COVID-19.

„Eu am făcut tratamentul cu Arbidol, la mine au apărut acum 20 de zile primele simptome care au debutat cu frisoane şi o stare febrilă.

În a treia zi de la debutul bolii, au început simptomele destul de accentuate, temperatură de 39 grade, frisoane, dureri musculare, ameţeală permanentă.

Am început tratamentul cu acest medicament din Federaţia rusă. Un comprimat de 200 de mg, la 8 ore, timp de şapte zile. În a patra zi de tratament cu Arbidol, simptomele au dispărut.

Te-ar mai interesa: Ce se petrece în organismul tău dacă bei bere în f...

Pe lângă Arbidol, am mai luat Paracetamol în doze de 1.000-1.500 mg pe zi, am luat şi dexametazonă – un antiinflamator fiole şi Algocalmin pentru scăderea temperaturii”, a spus medicul Valentin Răducanu, vineri, la Antena 3.

„Din a treia zi de Arbidol, simptomele s-au redus în proporţie de 70-80%”, a adăugat medicul.

În plus, dr. Răduceanu spune că a mai luat vitamina C 2000 de mg pe zi, vitamina D 3000 de unităţi pe zi.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar: semnul neplăcut care se agravea...

„E foarte important să ne ia şi un anticoagulant, de exemplu o aspirină, ca să nu dezvoltăm trombi, şi să bem foarte multe lichide”, a specificat dr. Valentin Răducanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private