duminică, noiembrie 27, 2022

Medicamente interzise dacă ai Omicron. Tratamentele cu Ivermectină, Lopinavir/Ritonavir (Kaletra), Hidroxiclorochină și Azitromicină nu sunt eficiente în boala Covid-19 și nu trebuie folosite.

Utilizarea acestora vă poate pune viața în pericol, potrivit Ministerului Sănătății.

Medicamente neautorizate în UE

De asemenea, Umifenovirul (Arbidol) este un antiviral activ în gripă, utilizat în Rusia și China, a cărui eficiență în COVID-19 NU a fost demonstrată prin studii științifice.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...

Umifenovirul nu este autorizat în Uniunea Europeană și nici de către Agenția Națională a Medicamentului din România.

De aceea, nu poate fi comercializat în farmacii. În țara noastră a fost folosit sporadic fiind achiziționat din fostul spațiu sovietic.

„Menționăm că pe lângă absența datelor de eficiență în COVID-19, procurarea pe cale neoficială a acestui medicament și utilizarea lui fără prescripție medicală presupune asumarea unor riscuri legate de modul de fabricare, depozitare și de transport”, mai transmit oficialii din sănătate.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private