Sari la conținut

Un șofer s-a prăbușit în timp ce își bea cafeaua. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost la volan?

infarct
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Ce simți când faci un atac de cord

Un șofer s-a prăbușit la pâmânt în timp ce își bea cafeaua. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost la volan?

Stările de leșin repetate, care de cele mai multe ori duc la deces, au devenit acum șocante, cel mai recent fiind cazul unui șofer de autobuz din Grevena, Grecia. Bărbatul care și-a pierdut cunoștința în fața prietenilor și colegilor în timp ce bea o cafea. A fost dus la spital unde se încearcă să îl resusciteze.

Totul s-a întâmplat în această dimineața în Grevena, în zona unde au capăt de linie autobuzele. Șoferul, tată a trei copii, s-a prăbușit, în fața colegilor și a prietenilor săi. În acel moment își bea cafeaua. La fața locului a domnit agitația, iar salvatorii au ajuns la fața locului în timp record.

Medicii nu au reușit să îl resusciteze pe șofer

După cum a relatat presa locală, salvatorii au ajuns în mai puțin de 5 minute, dar nu au reușit să îl resusciteze pe șofer. Acesta a fost transportat la un spital din oraș, medicii au încercat totul pentru a-i salva viața bărbatului.

Vestea a provocat o tulburare în orașul grecesc, deoarece șoferul autobuzului  și tatăl a trei copii era bine cunoscut în comunitatea locală.

Ce s-ar putea întâmpla dacă acest bărbat ar fi avut acest colaps în timp ce conducea

Întrebarea care se pune este ce s-ar putea întâmpla dacă acest bărbat ar fi avut acest colaps în timp ce conducea transportând zeci de persoane?

După primele cercetări, bărbatul nu se confrunta cu nicio problemă de sănătate.

Într-o epocă a vaccinărilor în masă și forțate, se ridică suspiciuni dacă nu cumva creșterea bruscă a numărului de decese în Grecia și în toate țările occidentale are legătură cu acestea.

Un nou raport german a constatat, în urma autopsiilor, că cinci persoane care au murit în mod neașteptat la domiciliu, fără nicio boală preexistentă, la scurt timp după ce au fost vaccinate împotriva virusului ucigaș, au murit probabil din cauza vaccinului.

Raportul, publicat în Clinical Research in Cardiology, revista oficială a Societății Germane de Cardiologie, conține autopsii detaliate efectuate la Spitalul Universitar Heidelberg în 2021.

Studiul a constatat că, în cazul a cinci decese care au avut loc în decurs de o săptămână de la prima sau a doua doză de vaccin Pfizer sau Moderna, inflamația țesutului cardiac cauzată de un răspuns autoimun poate sau nu să fi cauzat decesul, potrivit Pro News.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel