joi, iunie 1, 2023

Cunoscutul prezentator Mădălin Ionescu este internat la Matei Balș în stare foarte gravă. Deși este vaccinat cu două doze de vaccin, acesta s-a infectat cu o formă severă a tulpinei Omicron.

Virusul i-a atacat plămânii în proporție de 15% și deși au trecut trei săptămâni, Mădălin Ionescu nu și-a revenit.

Mădălin Ionescu a luat virusul de la fetița acestuia, fiind infectată și soția lui. Spre fericirea lui, cele două au manifestat o formă ușoară a infecției.

Te-ar mai interesa: Gură uscată noaptea: 5 motive pentru care ați pute...

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament „, a spus Mădălin Ionescu pe Facebook.

Realizatorul tv a trecut apoi prin clipe grele.

Te-ar mai interesa: Situație alarmantă în România: anul sunt diagnosti...

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.

În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Te-ar mai interesa: Atenţie părinţi: Unul din doi copii consumă dulciu...

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a mai spus Mădălin Ionescu pe Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private