Sari la conținut

Vedeta căreia i s-a spus că mai are câteva luni de trăit: Am ajuns în punctul în care am zis: „Trebuie să-mi iau sănătatea în propriile mâini”

sursa foto: Instagram Jenna Jameson

Fosta vedetă de filme pentru adulți Jenna Jameson a dezvăluit cum a evadat dintr-un spital după ce i s-au dat între șase și un an de trăit.

În 2022, Jameson a rămas în incapacitatea de a merge după ce o boală misterioasă a făcut-o să sufere de „slăbiciune musculară extremă”.

„A început foarte brusc”, a declarat anul trecut pentru Entertainment Tonight, în vârstă de 49 de ani.

„Mă descurcam foarte bine, iar apoi am început să mă prăbușesc și mi-am pierdut capacitatea de a merge… m-au internat în spital. Cred că am petrecut aproximativ nouă luni în spital”.

Inițial, medicii au crezut că suferă de sindromul Guillain-Barré, dar testele au confirmat că nu este cazul.

Lui Jameson i s-a spus apoi că mai are de trăit doar între șase luni și un an.

„Când mi s-a spus prima dată că nu mai aveam foarte mult de trăit, cred că am încremenit”, a mărturisit ea. „Nu prea știam cum să diger asta”.

Dar „Regina filmelor pentru adulți” a luat rapid problema în propriile mâini.

După ce a petrecut luni de zile fără un diagnostic sau fără să aibă parte de vreo ameliorare a simptomelor sale, ea a decis să evadeze din incinta spitalului.

„Trebuie să-mi iau sănătatea în propriile mâini”

„În cele din urmă am ajuns în punctul în care am zis: „Trebuie să-mi iau sănătatea în propriile mâini”, așa că m-am pus într-un scaun cu rotile și am ieșit din spital cu rotile”, a spus ea.

„Am sfârșit prin a lua totul în propriile mâini și a face să se întâmple. Știam că mai aveam atât de multă viață de trăit.”

După ce a părăsit spitalul, Jameson a decis să adopte o abordare mai holistică a sănătății sale, menținând o dietă sănătoasă și urmând o terapie.

„Aveam o mulțime de probleme de memorie și am pierdut ani și ani și ani și ani din viața mea, așa că am început să merg la un terapeut cognitiv care te pune să faci puzzle-uri și toate aceste lucruri, iar totul a început să se reconecteze”, a împărtășit ea.

„Mă simt plină de energie”

„Simt că revin la viață atunci când mănânc corect, în mod keto. Mă simt plină de energie”.

În timp ce reprezentanții lui Jameson au declarat pentru Fox News Digital că vedeta din industria filmelor pentru adulți „se simte 100% mai bine”, ei spun că abordarea holistică a acesteia a „ajutat foarte mult”.

La începutul acestei săptămâni, ea a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram o nouă actualizare a stării de sănătate, arătând progresele incredibile pe care le-a făcut în timpul misiunii sale de a-și ‘recăpăta viața’.

Fanilor nu le-a venit să creadă diferența drastică a aspectului ei de la o imagine din 2022, în care este văzută agățată de un cadru de mers, la o fotografie mai nouă, în care pozează cu încredere.

În legenda postării, Jameson a scris: „Mi-am pierdut abilitatea de a merge acum mai bine de un an și am crezut că sunt terminată.

„M-am luptat să mă întorc și încerc în mod constant să devin un om mai bun în exterior, dar mai ales în interior.

„În această lună nouă, astăzi, manifest bunătatea. Iubire. Fericire. Alăturați-vă mie.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel