Sari la conținut

Vedetele care dau de pământ cu Buhnici: „Femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos. Misoginismul e în floare!”

Declarațiile lui George Buhici privind celulita și vergeturile femeilor nu au rămas fără o replică din partea colegilor de breaslă. Acesta a fost asupru criticat chiar și de către vedete, printre care și Alina Eremia și Ilona Brezoianu.

Ilona Brezoianu și-a început comentariile legate de declarațiile lui Buhnici printr-o glumă.

Ilona Brezoianu

„Recunosc, mi-am făcut corpul ăsta să-i placă lui Buhnici, că zic poate dau de el pe la mare și mă face de balamuc. Nu m-a întrebat nimeni, dar cele mai sexy femei mi se par cele cu încredere în ele. Nicidecum abdomenul perfect sau lipsa de celulită sau de vergeturi. Asta așa ca să nu zic că n-am avut o părere despre acest subiect. Vă pup pe toți!”, a scris Ilona Brezoianu într-un alt story pe pagina personală de Instagram.

De cealaltă parte, mai vehementă în declarații s-a arătat Alina Eremia.

„Înțeleg că cea mai mare investiție ar trebui să fie în noi, în sănătatea noastră mentală și fizică, dar femeile nu sunt obiecte pe care le așezi undeva să dea frumos.

Fiecare face cum simte. Misoginismul e în floare pe Facebook, e o lume încremenită în timp. Hai să fim mai buni! Că nu costă nimic! Jur!”, a scris Alina Eremia pe rețelele de socializare.

Nici jurnalista Oana Zamfir nu a rămas fără o replică la declarațiile vloggerului

”Probabil că așa cum a spus, o fi consumat ceva, am zis eu. Inițial m-a deranjat termenul de minoră pentru că n-a zis puștoaică, de exemplu. Se întâmplă în foarte multe cupluri. Vedem în la America, de exemplu, chestiunea asta, să îi spună soțul soției, puștoaică sau kid, kiddo. El folosește termenul de minor, dovadă că bate în zona aceasta care i-a repugnat ulterior.

Mai ales într-o țară în care dacă vrei să fii ca dânsul, vlogger, influencer, ce s-a făcut acum, că pe vremuri zicea că e ziarist. Dacă vrei să fii influencer, persoană publică într-o țară care are o problemă serioasă în legătură cu sexul cu minore, în legătură cu fetițele care nasc de la 10-12 ani, atunci ești atent la cuvinte. Sigur că nu e prima dată când folosește termenul ăsta.

Acum că-și întoarce soția și o îi arată posteriorul să poată să aprecieze lumea ce exemplar… Sigur că e, ca femeie… E treaba dumnealui și a soției lui. Adică dacă vrea, să pună și un marcaj și să zică ăsta este numărul exemplarului și proprietarul sunt eu. Este o chestiune absolut între ei doi acum.

Acum dacă ar fi încadrat, așa cum susține, chestiunea asta într-o zonă de problematică serioasă legată de obezitate, inclusiv de celulită, celulita poate să fie integrată în zona de afecțiune. Sunt foarte mulți termeni medicali care determină celulita, nu doar mâncatul în exces, că așa este în mod superficial. Sunt afecțiuni hormonale, de exemplu, care contribuie la depozitarea celulitei. Nu cred că are dânsul preocupării spre zona asta serioasă.

A pretins că îl preocupă copiii afectați de obezitate. În mod clar nu îl preocupă decât, așa cum sincer s-a exprimat, să vadă piele de bună calitate, fără vergeturi. Sigur că trebuie să te uiți și la cine zice. George Buhnici nu e la prima zicere.

A produs un scandal similar destul de recent, când s-a referit la situația din Ucraina, spunând că acum ce să facă, să nu mai mănânce el desert, că mor alții p-acolo? Ca atare, cu asta am descris personajul, am înțeles despre ce e vorba. Și cred că mai multă atenție nu-i trebuie acordată lui, cât fenomenului. Pentru că, într-adevăr, există această raportare în societate, cu atât mai mult cu cât și tinerele domnițe de pe la noi au încurajat imaginea proprie vândută ca marfă sub această împachetare sexuală.

Firește, și din perspectiva asta, da, George Buhnici este un exemplar și el, cum și-a prezentat și soția, ca pe un exemplar. Dânsul este un exemplar din acest insectar al indivizilor care gândesc așa”, a declarat Oana Zamfir.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.