miercuri, august 17, 2022

Veste bună pentru toți giurgiuvenii! Investițiile vor continua, s-a aprobat un proiect de peste 130 de milioane de lei. Astfel, investițiile importante în infrastructura medicală la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pot continua pentru a asigura cele mai bune condiții de îngrijire a pacienților.

Investiții importante la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

La cel mai mare spital din județul Giurgiu s-au făcut, în ultima perioadă, investiții importante în infrastructura medicală. O mare parte din fonduri a fost alocată modernizării secțiilor de terapie intensivă, a laboratorului de analize sau a rețelei de electricitate. Pentru prevenirea incendiilor au fost achiziționate detectoare de fum și de oxigen și au fost lărgite căile de acces. Marcela Petcu ne oferă mai multe informații.

Te-ar mai interesa: Test inovator ce permite diagnosticarea mai rapidă...

Astfel, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu va putea oferi o mai bună îngrijire a pacienților după ce, în 2021, au fost realizate mai multe investiții, atât în dotarea cu echipamente medicale, cât și în cea de prevenire a incendiilor. Unitatea medicală a fost echipată și dotată corespunzător și pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

David Edelstein, purtător de cuvânt al Spitalul Județean de Urgență Giurgiu: ”Au fost făcute investiții majore pentru modernizarea departamentului de terapie intensivă, s-au făcut demersuri pentru înființarea unei săli de operație oftalmologie la standarde moderne, care este pe punctul de a deveni funcțional. Totodată, a fost modernizat laboratorul de analize a spitalului, s-au făcut investiții în modernizarea rețelei de electricitate și s-au făcut investiții în infrastructura de prevenție la incendii, și aici mă refer la detectoare de fum, detectoare de oxigen și lărgirea căilor de acces. Sterilizatorul blocului operator a fost înlocuit cu unul de ultimă generație.”

Te-ar mai interesa: Testul simplu care poate detecta DEMENȚA precoce. ...

Investiție de 130 de milioane de lei, care vizează modernizarea a două corpuri ale Spitalului Județean de Urgență Giurgiu

Investițiile au fost realizate din fonduri alocate de Consiliul Județean Giurgiu. Ele vor continua și în acest an, după ce Guvernul a aprobat un proiect de peste 130 de milioane de lei, care vizează modernizarea a două corpuri ale Spitalului Județean de Urgență Giurgiu. De asemenea, vor fi realizate lucrări de modernizare a instalațiilor electrice, sanitare, de ventilare și climatizare, de alimentare cu apă, de canalizare, precum și a celor de gaze medicale și pentru stingerea incendiilor

Te-ar mai interesa: Cum arată fiicele Danei Budeanu. Gemenele au 17 an...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private