luni, septembrie 26, 2022

Ce decizie au luat copiii lui Arșinel. Un apropiat al familiei a rupt tăcerea și a dezvăluit ce se întâmplă în aceste momente cu marele actor.

O sursă apropiată familei a transmis că fii lui Alexandru Arșinel au decis în cele din urmă să nu își mai ducă celebrul tată la căminul de bătrâni din Snagov, loc în care a stat aproape o lună.

Potrivit dezvăluirilor, deși starea actorului este în continuare delicată, copiii săi îl vor duce acasă, fiindu-le rușine că s-a interpretat că și-ar fi părăsit tatăl într-un azil.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament.

Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo.

După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au dezvăluit surse apropiate familiei pentru Ego.ro.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...


Cum se roagă Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a dezvăluit la un moment dat cum se roagă și ce ii cere în fiecare zi lui Dumnezeu.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

„Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit sursei citate.

Actorul a vorbit și despre momentul în care soția sa a rămas paralizată în urma unui accident.

”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul.

Te-ar mai interesa: Semne și simptome de avertizare că ai un atac de c...

Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul.

Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a mai transmis actorul.

 

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private