sâmbătă, octombrie 1, 2022

Alexandru Arșinel, anunț de ultimă oră. Fiul actorului a spus adevărul.

După ce a ajuns la spital, s-a zvonit că starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel este una gravă. Cunoscutul actorul se află încă în spital și nici până în acest moment nu și-a revenit, în ciuda faptului că i-au fost făcute toate investigațiile necesare. Infecția pe care o are este foarte puternică, dar medicii nu au putut încă să găsească sursa infecției.

Te-ar mai interesa: Astăzi este mare sărbătoare pentru creștini. Ce ru...

Alexandru Arșinel, anunț de ultimă oră. Fiul actorului a spus adevărul

Cristian Arșinel, fiul actorului, a dezvăluit ce se întâmplă cu tatăl său, în realitate. Acesta a ținut să sublinieze că, de cele mai multe ori, veștile care circula în media despre Alexandru Arșinel sunt exagerate.

„Tata e mult mai bine acum, situația lui nu e gravă”, a ținut să precizeze Cristian Arșinel, pentru fanatik.ro.

Și, cu toate că problemele pe care marele actor le avea înainte erau destul de grave, lucrurile încep, în sfârșit, să se îndrepte în direcția dorită de toată lumea.

„Tata se simte bine, e bine acum”, a dezvăluit, fiul lui Alexandru Arșinel .

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

Mai mult decât atât, susține Cristian Arșinel, în curând va fi externat din spitalul în care este tratat.

„Nu știm încă dacă îl ducem acasă sau la azil”, a mai spus fiul lui Alexandru Arșinel.

În urmă cu câțiva ani, artistul a suferit un transplant de rinichi. De asemenea, Alexandru Arșinel a trecut prin câteva intervenții la coloană și o operație pe cord. După ultima intervenție, actorul s-a simțit bine pentru o perioadă bună de timp, însă, în ultima vreme, starea sa de sănătate s-a agravat.

Te-ar mai interesa: Cele mai sigure locuri în caz de atac nuclear. Iat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private