vineri, septembrie 30, 2022

Vestea pe care nimeni nu voia să o afle. Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește de la oră la oră, medicii luând decizia de ultimă oră de-al intuba pentru a-l ventila artificial.

Internat încă de pe 15 septembrie 2022, Alexandru Arșinel este subiectul unei degradări constante ale stării sale de sănătate. Actorul, ajuns la Spitalul Universitar din București din cauza unor escare, leziuni de decubit în limbaj medical, a fost mutat, la câteva zile, la Terapie Intensivă.

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

Din informațiile obținute de FANATIK, pneumonia de care suferă Alexandru Arșinel este una cât se poate de gravă, iar actorul aproape că nu mai poate respira. Iar cum problemele lui cardiace sunt, de asemenea, destul de grave, respirația dificilă le poate agrava și mai mult.

Care era ultima dorință a lui Alexandru Arșinel?

Alexandru Arșinel a dezvăluit pentru Fanatik care era dorința lui cea mai arzătoare. O retragere din lumea teatrului la care să îi aibă aproape pe câțiva oameni și care să aibă loc acolo unde a copilărit.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…)

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, declara Alexandru Arșinel acum câteva luni.

Alexandru Arșinel operat la inimă, de două ori

Ultimii doi ani au fost grei pentru maestrul Arșinel. Problemele de sănătate s-au ținut scai de marele actor care a și fost operat de două ori la inimă. În această perioadă grea, fiul său îi este alături în permanență. Din nefericire și soția maestrului are probleme mari de sănătate, de mai multă vreme.

Te-ar mai interesa: Prințul George, replică regală pentru un coleg car...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private