miercuri, decembrie 8, 2021

Viorica de la Clejani, infectată cu coronavirus, este internată la Institutul Matei Balş din Capitală. Starea ei de sănătate este stabilă, dar gravă, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Viorica de la Clejani are 48 de ani şi este internată în spital de o săptămână.

Vestea a fost confirmată de către Ioniță de la Clejani, soțul ei, pentru playtech.ro. Tot el a dezvăluit că artista se află sub atenția medicilor de trei zile și că starea ei e bună.

Te-ar mai interesa: Primul centru din România care angajează, în mod d...

Cum se simte Viorica de la Clejani

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea.”, a spus Ioniță de la Clejani pentru redacția Playtech-Impact, duminică, 19 septembrie.

Nu era vaccinată

Viorica de la Clejani nu se vaccinase împotriva virusului, după cum dezvăluie soțul ei. Tot el a mai menționat că aceasta este internată într-un salon al spitalului Matei Balș, nu la secția ATI. „Viorica nu se vaccinase antiCovid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a mai declarat Ioniță de la Clejani pentru aceeași sursă.

Te-ar mai interesa: 86 de elevi și copii de grădiniță, depistați pozit...

Tot la Institutul Matei Balş mai este internată şi artista Elena Merişoreanu, tot cu COVID.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri