joi, februarie 2, 2023

Virgil Musta, trimis în judecată de DNA! Motivul este incredibil. Iată ce ar fi făcut cunoscutul medic epidemiolog Virgil Musta în plină pandemie.

DNA îl trimite în judecată pe medicul Virgil Musta, unul dintre cei mai cunoscuți epidemiologi. Motivul este unul absolut incredibil.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție, în timpul pandemiei, medicul ar fi determinat asistentele de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara să vândă teste Covid și să preleveze probe medicale pentru o firmă la care este acționar.

Te-ar mai interesa: Care este legătura dintre kilogramele în plus și t...

În plină pandemie, medicul ar fi făcut asta…

Astfel, în perioada 21 iulie – 09 noiembrie 2020, medicul Virgil Musta, unul dintre cei mai reputați epiodemiologi și o voce cunoscută în timpul pandemiei, ar fi determinat cu intenție trei asistente

medicale ale spitalului Victor Babeș din Timișoara să presteze servicii medicale în beneficiul societății la care el era asociat, în timp ce acestea se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu la unitatea publică”, potrivit DNA.

DNA transmite că cele trei asistente medicale au fost determinate de Virgil Musta, în mod direct sau prin intermediul medicului societății comerciale în cauză, Manolescu Diana Luminița, să preleveze probe biologice în vederea depistării infecției cu virusul SARS CoV-2, să încaseze contravaloarea testelor RT-PCR și să elibereze bonuri fiscale în beneficiul

Te-ar mai interesa: Greșeli pe care le faci când iei medicamente. Vă p...

societății comerciale private utilizând o casă de marcat mobilă. Cele trei asistente au prestat zilnic între orele 07:00 – 10:00 servicii medicale pentru compania în cauză”.

“La instigarea inculpatului Musta Virgil Filaret, în calitățile lor de director medical, respectiv asistent medical coordonator al Ambulatoriului de Boli

Infecțioase, inculpatele Manolescu Diana Luminița și Albu Maria Diana, și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu în sensul că nu au făcut niciun demers pentru

Te-ar mai interesa: Moșii de Iarnă 2023. Pe ce dată pică Sâmbăta Morți...

constatarea abaterilor disciplinare și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare sau, după caz, sesizarea Comisiei de cercetare disciplinară în vederea sancționării celor trei asistente medicale.

Mai mult, inculpata Albu Maria Diana ar fi întocmit iar inculpata Manolescu Diana Luminița ar fi aprobat foile colective de prezență în conținutul cărora au fost evidențiate formal orele lucrate de cele trei asistente.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj pentru ministrul Sănătății: „V...

Despre ce sumă de bani este vorba

Astfel, inculpatul Musta Virgil Filaret le-ar fi determinat pe cele trei asistente să își încalce atribuțiile de serviciu reglementate de dispozițiile din Codul Muncii, Regulamentul intern al spitalului și fișa postului”, se mai arată în comunicatul DNA, citat de biziday.ro.

Prejudiciul cauzat Spitalului Victor Babeș depășește 12.178 de lei, iar societatea la care este asociat Virgil Musta ar fi obținut în mod ilegal 172.508 de lei.

Te-ar mai interesa: S-a aflat secretul siluetei perfecte. Alimentul mi...

Procurorii au pus sechestru pe suma de 12 mii de lei aparținând inculpatului Musta Virgil Filaret, aflată într-un cont bancar, se mai precizează în comunicatu transmis de DNA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private